Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atari 400'ün Mini Versiyonu Duyuruldu: 25 Klasik Oyunla Geliyor

 
 
Atari 400'ü temel alan Mini bir konsol duyuruldu. Yeni Mini konsol, C64 Mini ve Amiga 500 Mini'nin yapımcıları tarafından geliştirilmiş durumda ve 28 Mart 2024 tarihinde 119,99 dolarlık fiyat etiketi ile beraber piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Atari 400'ün mini konsolunda 25 farklı klasik bulunuyor 
 
 
 
400/800, XL ve XE serileri ile 5200 ev konsolu da dahil olmak üzere 8 bitlik Atari serisinin tamamını kapsayan yeni konsol, 5 farklı USB bağlantı noktasına sahip bir şekilde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Konsol içerisinde ayrıca 25 klasik yerleşik oyununun bulunacağı belirtiliyor.
 
Konsolda Berzerk, Boulder Dash, Capture the Flag, Lee, Millipede, Miner 2049er, Missile Command, MULE, Star Raiders II ve Yoomp oyunları da dahil olmak üzere 25 farklı klasik bulunuyor. Bunun dışında 30 saniyeye kadar geri sarma özelliğine sahip bir mod da yer alıyor.
 
Duyuru içeriği
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Atari 400 mini
Lords of the Fallen için Dev Güncelleme: 80'den Fazla Geliştirme Max Payne Fan Yapımı RTX Remix Demosuna Kavuştu

Dhalsim

15.1.2024 18:30:08

0
Yolun karşısına [yukarı doğru] tavşan geçirme oyunu..bir de sadece yumruklarla boksörlerin kafasının olduğu boks oyunu vardı..adı neydi hangi yıl çıktı hangi konsol hiç biri yok aklımda..bu neslin en sevdiğim 2 oyunuydu..teyzemde oynardım oyunla ilgili hatırladıklarım yalnızca söylediklerim..3-4 çizikle oyunlar işte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız