Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Mr. Nutz Studio, yandan kaydırmalı beat 'em up devam filmi Asterix & Obelix: Slap Them All'u duyurdu. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için Kasım ayında yayınlanacak.
 
Asterix, Obelix ve diğer köylülerin mütevazı kırsal yaşantısı, yardım arayan Justforkix’in aniden köye gelişiyle birlikte kesintiye uğrar. Bu ziyaretçi, babası Doublehelix’in işlemediği bir hırsızlık suçu yüzünden hapis yatmakta olduğunu söyler...
 
Romalı lejyonların değerli altın amblemi olan Lutetia Kartalı çalınmıştır ve masum bir adam bu suçu işlediği gerekçesiyle hapse atılmıştır! Asterix, Justforkix’e bu olayı araştıracağına dair söz verir ve ondan köyde güvenli bir şekilde beklemesini ister. İki Galyalı savaşçı, şehirdeki dedikodular ve dönen dolaplar hakkında bilgi almak için bir tanıdık ile konuşmak amacıyla Lutèce kasabasına giderler... Tabii ki yollarına çıkan düşmanları tokatlamadan bu uzun yolculukta aradıkları cevapları bulamayacaklar!
 
Oyunun Steam Sayfası:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 pc ps5 ps4 duyuruldu xbox one
Uzay Temalı Gerilim Oyunu Fort Solis için Çıkış Tarihi Verildi Dövüş Oyunu PixelJunk Scrappers Deluxe, 27 Temmuz'da Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız