Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla Geleneksel Seviye Sistemine Sahip Olmayacak

 
Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail oyunun seviye sistemini detaylandırdı.
 
Belirtilene göre Assassin's Creed Valhalla serinin bir önceki oyunları Origins ve Odyssey'deki gibi standart seviye ilerlemesi, hangi ekipmanı kullanacağınızın belirlenmesi ve hangi düşmanların size zorluk yaşatacağı unsurlarını içeren geleneksel seviye sistemine sahip olmayacak.
 
Yeni oyunda sayılardan çok güç ön planda olacak. Bu da açtığınız yetenekler ve aldığınız ekipmanların gücünüzü belirleyen başlıca unsurlar olacağı anlamına geliyor. 
 
Bununla birlikte artık ana görevler için gerekli olan seviyeye ulaşabilmek için yan görevler ile aktivitelerde seviye kasma zorunluluğu kalkıyor. İsteyen hikayeye odaklanabilecek ve yan görevler ile aktiviteler opsiyonel olarak bulunacak. Oyuncuların oyunu oynama şekli konusunda tamamen özgürlük sunulacağı belirtildi.
 
Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Rick and Morty'nin Yeni Bölümü Yarın Sabah Yayınlanacak Star Wars Fortnite'a Geri Döndü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2020 21:06:26

0
Oddysey benim için harikaydı başrole kendimi bağlamak benim için önemliydi ve uzun oynanırlık bakalım valhalladan umudum çok satın aldım hayırlısı

emrahcey

6.5.2020 13:11:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Origins'i indiriyorum yeniden başlayacağım bakalım bu sefer saracak mı?
Can Sungur 2018 yılında Origin'e tekrar başlamış fakat zorluk seviyesi olarak Nightmare modunda, "Oyunda olması gereken böyle olmalı demiş." 1 saatlik videonun 1 saat 5 dakikasını açıp izleyebiliriniz. Bende yeni başlayacağım.

big Left

6.5.2020 12:38:05

0
vallaha mı

BSC Misafiri

5.5.2020 00:45:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Origins'i indiriyorum yeniden başlayacağım bakalım bu sefer saracak mı?
sarmayacak, boşuna zahmet etme

Sisyphus

4.5.2020 14:38:58

+1
Level olayının kalkması iyi olmuş. Çok saçmaydı çünkü. Adamın boğazına hidden blade sokuyorum, leveli yukarıda olduğu için ölmüyor bu ne saçmalık? Yan görevlerin yapılma zorunluluğunun kalkması da gayet olumlu. Ben ana senaryodan kopmak istemiyorum. Niye sonraki göreve geçmek için gidip de milletin getir götürünü yaptığım yan görevlerle boğuşayım? Oyunun süresini artırmak için yapılan gereksiz hamleler bence.

BSC Misafiri

4.5.2020 14:14:25

0
Sonunda akıllandılar

StarSCL

4.5.2020 12:20:52

0
Hitab ettiği yaş yazacaktım :)

StarSCL

4.5.2020 12:19:50

+1
Açıkçası Ac serisi beni kendine çekemedi. Bir tek Origins oynamıştım ancak çok da zevk aldığımı söyleyemem. Bu serinin dövüş mekanikleri hiç hoşuma gitmiyor. Basit, arcade tarzı buluyorum. Sezdiğim kadarıyla Gow’dakine benzer bir dövüş mekaniği tasarlıyorlar. Başka bir oyun sitesinde de bugün benimle aynı görüşte olan birinin haberini okudum. Bu seriye daha zorlu ve ciddi bir dövüş sistemi gerekiyor. Artık hitab ettiği şey oranını yukarı çekmeliler. Burda benimle aynı fikirde birçok kişi var. Buna memnun oldum. Bu arada karakter levelı kasma olayına takılanlar var. Anladığım kadarıyla önemli olan karakterin seviyesi değil ekipman/silah seviyesi önemli olacakmış. Tartışmak isteyenle seve seve saygı çerçevesinde tartışırım. Umarım daha hardcore/karanlık bir havada geçer oyun. Rengarenk mekanlar, fantastik canavarlar olmaz. İlk defa bir Ac oyunu için heyecan yaptım.

KauFmaNXIII

4.5.2020 12:06:05

0
Level sistemi Odyysey'de bir işe yaramıyordu zaten.Level kasayım grind yapayım diyorum aaa bir bakıyorum ki yapmadığım görevlerin level gereksinimleri de artmış.O zaman neden koyuyorsunuz arkadaş level sistemini?

nakoicve

4.5.2020 11:56:13

0
Viking dönemi vahşiliğiyle de ünlü yani artık oyunda dehşet içeriğinin bir tık daha üst seviyede olması şart umarım yaparlar kol, kafa kopmaları gibi. Her kesime hitap etmesi için seçeneklerden değiştirilebilir olmasınıda sağlayabilirler umarım artık düşmanla savaşırken kılıcın yanından geçmesi gibi boş görüntüler olmaz.

BSC Misafiri

4.5.2020 07:45:34

0
Herkes önyargılı. Eski Assasin's Creed oyunlarında gizlilik var mıydı sizce? Çalılarda gizlenmeler, çatılarda görünmemeler, bir kapşonla tanınmamalar, uzun süren bayık takip etme ve dinleme görevleri... Ne çabuk unuttunuz. Şahsen Odesseyi sevdim valhalla daha da kusursuz olacaktır heleki level sisteminin kalkması ile.

sakarya01

4.5.2020 02:47:29

0
Valhalla kısmı tamam Assassin's ve creed nerde ??? yaptıkları her oyun "Assassin's Creed" ucubesinin markasına sahip olmak zorunda değil'vizyonlarını ve yaratıcılıklarını kısıtlıyor mükemmel oyunlar çıkartabilirler ama isim yüzünden taşa takılıyorlar güzelim emeklerini sıradanlaştırıyorlar bir çok insan bu ismi görünce kafa çeviriyor artık yeni bir seri yap viking's creed diye diğer oyunlarla bağı olmasın çok belli bu oyunun 40 saat ot,taş,odun toplatacağı 80 saatlik oyunun 65 saati boş gezme çalı toplama aynı adamları öldürüp aynı eşyarı toplama 10-15 saati anca hikaye oda aynı yan görevler ne özelliği var ne farkı yan görevde aynı adamları öldürüp aynı eşyaları topluyorsun ana görev'de aynı misalen RDR2'de okadar çok görev aklımda kaldı misalen bir görevde bizon avlıyorsun birinde pusula arıyorsun bir görevde yerlileri hapisten kurtarıyorsun bunları oyunun başka hiç bir yerinden bir daha yapmıyorsun çok sıkıldım odyssey'den bu yüzden 40 saatinden sonunda hala çalı topla upgrade için değince fena küfür ettim ulan 40 saatir çalı topluyorum zaten lanet olsun verdiğim paraya misalen benim elime sıradan bir adamın eline level editor gibi bir şey versen odyssey'deki görevler çıkar ancan bundan fazlalarını yapmaları lazım artık 2020'deyiz 1999'daki quake'in çıktığı yılda değiliz güzel orman bine tasarladın diye sana 90 puan verecek aferin iyi oyun yaptın diyecek halleri yok'ki zaten onda bile sırf 50 adım fazla at diye bir çok binayı kopyala yapıştır yapıyor bunlar bu adamlara bir daha para vermek istemiyorum zamanımıza yazık günah tarihi bilgi konusunda rakibi yok evet onu kabul edeyim hayatımda öğrenemeyeceğim şeyler öğrendim odyssey'den discovery tour muhteşem bir şey

Krone

4.5.2020 01:06:22

0
İyi bari şu mmorpg kafasından çıksınlar bir zahmet. Assassin’s Creed suikastçiğin önplanda olduğu bir oyun. Ne o öyle yan görev yap level kas. Damagelerin görünmesi bile tuhaf hissettiriyordu.

BSC Misafiri

4.5.2020 00:05:52

0
Güzel haber sıkıyordu insanı.

aykut291

3.5.2020 23:42:06

0
Bencede mantıklı bir gelişme.Oyunda en sevmediğim iş yan görev bir kac tane yapıyorum sonra bayıyor her yan görev farklı dizayn ve diologlarla içi doldurulsa ok de birbirinin aynısı oluyor genelde.Far Cry New Dawn aldım öyle pişman oldumki almaa olaydım ondan sonra bu habere oldukca sevindim yani.

Guest-AEF248198

3.5.2020 23:17:58

0
Origins'i indiriyorum yeniden başlayacağım bakalım bu sefer saracak mı?

sh4dy_081991

3.5.2020 23:15:13

0
Güzel haber, bakalım 7 mayısta yapılacak xbox etkinliğinde bu oyunun gameplayide gösterilecek origins ve odyssey i beğenmemiştim. Bunda en büyük etkenlerden biride şu level sistemiydi tabi genel oynanış mekanikleride pek hoşuma gitmemişti yani yeterince kaliteli değildi oyun animasyonlar combat sunum vs ve eski AC oyunlarının atmosferinden eser kalmamıştı. Mmo mu bu arkadaş ne gerek var böyle şeylere Unity ye kadar ne güzel gidiyordu işte. Değişiklik yapacaz diye bozuyorlar daha çok.

Guest-90F2E1A19

3.5.2020 22:26:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Skill sistemine karşı değilim. Derinlik katıyor ancak şu ışıklı, efektli mmorpg tarzı olmasa iyi olur. Bir de saçma sapan hileli özellikler vermesin. Odyssey’de dağdan atlıyordun karaktere bir şey olmuyordu. Mızrağı yere çakıyordun herkes bir yere savruluyordu. Yok bir tekme vuruyordun adam İzmir’e doğru uçuyordu falan. Bunun yerine skiller ile farklı vuruş veya savunma tekniklerini kullanalım.
Cidden benim de en büyük derdim şunlardı ağzına sağlık, umarım Sekiro'dan feyzalmışlardır.

BSC Misafiri

3.5.2020 22:17:33

0
Süper haber. Keyfî olarak yan görev yapılmalı, opsiyonel olmalı. 40 yıllık bilinen şeyi zorunlu hale getirmişlerdi. Ubisoft akıllı hamleler yapıyor. Bu oyun origins ile birlikte değişen ve Odessey ile önemli ölçüde toparlamış yeni sistemin en düzgün ve oturmuş oyunu olacak gibi.

Sarohan

3.5.2020 21:51:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri O zaman rpg'den ziyade hack&slash olmuş diyebilir miyiz? Çünkü H&S'lerde de level yok, sadece combat skilleri ve silahlar var. Bu arada corona virüs yüzünden tüm oyunlar ertelenirken Assasins creed'in ertelenmemesi ubisoft'un oyunu çoktan bitirdiği ama çıkarmadığının göstergesi.
Hiç alakası yok. Last of us 2, Ghost of tsushima yazın çıkıyor mesela. Yeni nesilden önce çıkarmak istedikleri için olabilir.

BSC Misafiri

3.5.2020 21:37:27

0
O zaman rpg'den ziyade hack&slash olmuş diyebilir miyiz? Çünkü H&S'lerde de level yok, sadece combat skilleri ve silahlar var. Bu arada corona virüs yüzünden tüm oyunlar ertelenirken Assasins creed'in ertelenmemesi ubisoft'un oyunu çoktan bitirdiği ama çıkarmadığının göstergesi.

TheNewAtilla

3.5.2020 21:28:02

0
Sonunda birileri akıl etti bunu

nakoicve

3.5.2020 21:26:02

+1
Oh be beklediğim haber buydu sonunda o neydi öyle damage gözüküyo level gözüküyo falan saçma sapan ac serisine hakaret

Megathrone26

3.5.2020 20:51:19

0
Merakla bekliyorum ama bu sene çıkmaz gibime geliyor.

HayvanGenli

3.5.2020 20:48:07

+1
Oh be. Su yan gorev zorunlulugu kalkiyor sonunda. Odyssey'deki yan gorevlerden sikayetci degildim kaliteli olanlari vardi, ustelik yan gorevler Origins'deki gibi iki kisinin birbirine bakip dumduz konustugu diyaloglar icermiyor aksine ara sahneler barindiriyordu. Fakat tercih meselesi her turlu yan gorevle ugrasmak istemeyen oyuncular var. Guzel guzel cok umutluyum bu oyundan.

BSC Misafiri

3.5.2020 20:41:49

+4
Skill sistemine karşı değilim. Derinlik katıyor ancak şu ışıklı, efektli mmorpg tarzı olmasa iyi olur. Bir de saçma sapan hileli özellikler vermesin. Odyssey’de dağdan atlıyordun karaktere bir şey olmuyordu. Mızrağı yere çakıyordun herkes bir yere savruluyordu. Yok bir tekme vuruyordun adam İzmir’e doğru uçuyordu falan. Bunun yerine skiller ile farklı vuruş veya savunma tekniklerini kullanalım.

BSC Misafiri

3.5.2020 20:22:51

0
Bekledigim haber

Asahi Breweries

3.5.2020 20:13:42

0
7 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum kombat nasıl olucak umarım Odyssey'in üzerine bir şeyler koyulmuştur.

Krowaz92

3.5.2020 20:09:29

0
oynanış combat ve görevler iyi degilse yine oynanmaz

Sarohan

3.5.2020 20:08:20

0
Bak sen şu ubisofta. Akıllanıyorlar gibi sinyaller var.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız