Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: Syndicate'ten Sanatsal Tasarımlar

  
     Hemen her sene yeni bir oyunla karşımıza çıksa da pek fazla yenilik sunamayan Assassin's Creed serisinin belkide en başarılı olarak gösterebileceğimiz yanı sanatsallığıdır. İlk oyundan bu yana çevreyi, içinde bulunduğumuz şehri ve o dönemin havasını oldukça başarılı bir şekilde veren seri, Syndicate'te de bunu başaracak gibi görünüyor.
 
      Dün Londra temalı tanıtım videosu yayınlanan oyun, yeni sanatsal tasarımları ile karşınızda. Yine Londra'dan manzaralar gördüğümüz görsellerde sanayileşen bir şehir havası oldukça iyi bir şekilde veriliyor.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed Victory PC PS4 Xbox One artwork
The Elder Scrolls Online'ın İlk DLC'si PC için Yayınlandı PlayStation 4'ün 3.0 Güncellemesi Detaylandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wanteddeco

2.9.2015 16:44:52

+1
normalde başka bir oyunda gelse methiye düzülür şu resimlerede AC olunca gram heycan yok biliyoruz çünkü yine harika bir şehir olcak binalar tarihi yerler harika olcak ama en nihayetinde çatıdan giderek birilerini dinlicez samanlıklara atlıcaz uzun otların arasına girip ıslıkla askerleri üzerimize çekecez ve sürüyle askeri 2-3 dk içinde kesebilcez bilinmeyeni hiç yok oyunun,yani heycanını yitirdi ezio'dan sonra diğer karekterler zaten sadecene öylesine olması gerektiği için konulmuş gibi ne özen var ne bişey hep aynı olay keşke revelations'da seri bitseydi. ozaman tam bir efsane olurdu.

BSC Misafiri

2.9.2015 14:02:51

+1
içinde bulunduğumuz şehri ve o dönemin havasını oldukça başarılı bir şekilde veren seri ??? kapadokya'ya ''GEMİYLE'' gidiyordu ezio gemiyle...

Black_Tower

2.9.2015 13:45:55

+1
Bu oyunun atmosferinde ve haritasında call of duty yapsalar keşke. of diyorum oooofff......
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Syndicate
+ TAKİBE
AL
37 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız