Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: Revelations için Yeni Bir DLC

Artık farklı bir mekan görmek isteyenlerden misiniz?

      Ubisoft hikayesinin sonsuza kadar gidebileceğini açıkladığı Assassin's Creed serisinin İstanbul'da geçen oyunu Revelations için yeni bir indirilebilir içerik duyurdu. Bu içerikte Akdeniz şehirlerine yolculuk yapıyoruz.
 
     Siena, Jerusalem, Dyers, San Donato, Firenze ve İstanbul'un İmparatorluk bölgesi gibi mekanların bulunacağı Mediterranean Traveller Map Pack adlı bu içerik 24 Ocak'ta 10 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak. İlginçtir ki ilk indirilebilir içeriği 4 dolara satan Ubisoft bu defa karakter yerine, mekan sununca fiyatı 2.5 kat arttırmış.
 
       Şu an bu indirilebilir içeriğe ait herhangi bir görüntü yayınlanmadı, ama Akdeniz şehirlerine yolculuk yapmak güzel olacaktır. Çok oyunculu modlarda yeni mekanlar isteyenler bu şehirlere ilgi gösterecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Assassin's Creed: Revelations Ezio Altair Ubisoft Aksiyon Macera PS3 Xbox 360 PC
Famitsu, Final Fantasy XIII-2'ye Tam Puan Verdi CoD: Modern Warfare 3 Satışları 10 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu11790

9.12.2011 08:41:55

0
oyunlar asıl parayı şu dlc'lerden kazanıyor ya

alito

7.12.2011 23:51:49

0
Bu oyun birçok dilde çıktı (fransızca, almanca hatta rusça v.b) fakat türkiye'de geçmesine rağmen türkçe çıkmadı. saçmalamayı bırakıp biraz özünüze dönmelisiniz bence.

cato16

7.12.2011 18:10:01

+1
@Oca_, ağzımıza bal çalınıyor o kadar. Üstelik üstteki yorumlara cahilce demişsin ama yazdıkların tam bir fail. Oyun Türkçe olmasaydı, bilmeyenler nasıl anlayacaklar demişsin. Türkçe olunca diğer dil seçenekleri olmuyor mu? Git öğren gel. Gitmiş mezarlıkların üstünde gezmemize takılmış. Tövbe. Neyin peşindesin anlamadımki. Ubisoft oyunu Türkçe yapmalıydı bu kadar basit. Neyinden rahatsızsın bunun? Pazarın artmasını istiyorsan destek vereceksin. Haa ama oyunu Türkçe yapar da satmazsa gelsin yüzümüze tükürsün!

bitsin yemek yicem

7.12.2011 15:28:26

-1
bu oyun sadece türkler oynasın dıye yapılmadı. butun dunya oynuyo bu oyunu ingilizcede evrensel bir dil oldugu ıcın dıl olarak ıngılızceyı kullanmaları cok normal. lutfen cahıl cahıl yorumlar yapmayın. oyun turkçe olsaydı turkce bılmeyen ınsanlar oyunu nasıl anlayacaktı ? bence ubisoft harika bir iş yapmış. oyunu oynadım bitirdim hayran kaldım. ara sıra türkçe kelımelere yer verıyoruz hatta yönettiğimiz arkadaş bile turkçe konuşuyor ara sıra "arkadaşım" falan diyor. onun dışında hırsızlık yaptıgımız zaman türkçe kufurler edıyorlar. ama bir eleştiri yapmam gerekirse ubisofta hiç yakıştıramadığım birşey var. oda mezarlıkların ustunde gezmemıze ızın vermesı. bu cok yanlış ben. oyunda olsa mezarların ustunde gezerken çok kötü oldum. çünkü oyun çok gerçekçi, insan ister istemez etkileniyor ..

BSC Misafiri

7.12.2011 14:39:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun türkçe olsaydı bende orjinal alıcaktım ama malesef kaybettin ubisoft
Bizim mantığımız ters, zaten satmadığı için Türkçe olmuyor. Alacaksın ki Türkçe olmaya başlasın. Şimdi kaybeden Ubisoft mu ? Yoksa kendi ülkemizde geçen oyunu, kendi dilimizde oynayamayan biz mi ? Tam bi muamma...

BSC Misafiri

7.12.2011 14:39:32

-2
Sizin yaptığınız şey kabahatiniz için bahane bulmak başka birşey değil. Ubisoft koskoca İstanbul'u yapmış oyununda siz hala ''Türkçe değil almayacam'' diyorsunuz. Büyük ihtimalle korsan oynuyorsunuzdur zaten. Vicdanınızı rahatlatmak için böyle yorumlar yapmayın, gidin orjinal alın paşa paşa oynayın. BSC'nin de şöyle yorumları onayladığına inanamıyorum.

Project Scorpio

7.12.2011 13:32:02

+1
Single player moda yeni senaryo DLC leri bekliyoruz...

BSC Misafiri

7.12.2011 11:26:55

+4
Oyun türkçe olsaydı bende orjinal alıcaktım ama malesef kaybettin ubisoft

BSC Misafiri

7.12.2011 10:31:42

+11
oyunu turkce yapmadiklari icin orjinal almadim ve almamda adam benim ulkemi tarhimi kullaniyor ama dilimi kullanmiyor ?!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Revelations
+ TAKİBE
AL
368 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız