Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage için resmi çıkış tarihi açıklandı: Oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Bordeaux, serinin yeni oyunu Assassin's Creed Mirage'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için 12 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz süreçte çıkış tarihi sızıntılarıyla beraber bu tarih böylece doğrulanmış oldu.
 
Assassin’s Creed Mirage Ekim'de geliyor
 
 
 
Milattan sonra 9. yüzyılda Bağdat geçen Assassin’s Creed Mirage bizleri serinin temellerine götürmeyi hedefliyor. Bağdat bu dönemde bilim, sanat, yenilik ve ticarette dünyaya öncülük eden zirve ülkelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Hareketli şehir manzaralarıyla karşımıza çıkacak olan yapım içerisinde yine suikastçı birliğinin temeline gidecek ve yeni bir hikayeyi deneyimleyeceğiz.
 
Assassin’s Creed Mirage oyununda duygusal bir geçmişe sahip ve sürekli olarak çatışmaların ortasında kalan genç bir yetim Basim olarak oynayacağız. Oyunda bu karakterin hayatta kalabilmek için sokaklarda dolaşmak zorunda olduğunu görebilecek ve bundan sonraki süreçte karakterin kontrolü tamamen bize geçecek. 
 
Bağdat'tan kaçmak durumunda ve kadim bir örgüte katılmak durumunda kalan Basim artık "The Hidden Ones" üyesidir. 
 
Oyun için ayrıca oynanış fragmanı yayınlandı. Bu oynanış fragmanı içerisinde ara sahneler, bitiriş animasyonları, saldırı stilleri ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. 
 
Oynanış fragmanı
 
 
Deluxe sürüm fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage çıkış tarihi
METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Steam’e geliyor PoP: The Sands of Time Remake için başa dönüldü: Tekrar tasarım aşamasında!

BSC Misafiri

25.5.2023 18:38:58

0
Prince of Persia DLC'leri ile Prince of Persia'dan vazgeçmediklerini ortaya koymuşlar. Bir şekilde Remake'ini baştan yapıp çıkartacaklar umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız