Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed III PS Vita İçin Gözüktü!


     Gamescom 2011'de Sony tarafından yapılan bir konferansta PS Vita'ya bir Assassin's Creed oyunu geleceği duyurulmuştu. Konsolun çıkışından 2 ay gibi bir süre geçmesine rağmen hala haber alamadığımız PS Vita için Assassin's Creed oyunu, bugüne kadar gizemini korudu.
 
     Assassin's Creed: Revelations'ın PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yaptıktan sonra, Assassin's Creed III'ü duyuran Ubisoft, bu oyunun çıkacağı platformlara bir de Wii U'yu eklemişti. Bugün ise ünlü alışveriş sitesi Zavvi'nin listelediği oyunlara bakılırsa PS Vita için çıkacak olan Assassin's Creed oyunu, Assassin's Creed III olacak gibi duruyor. Çünkü ünlü alışveriş sitesi Zavvi aşağıda da görebileceğiniz gibi Assassin's Creed III'ü PS Vita için ön siparişe açtı!
 
 
     Assassin's Creed III'ün PS Vita'ya gelmesi durumunda PS Vita satışlarında bir artış olması olası bir durum. Bakalım Ubisoft veya Sony'den resmi bir açıklama gelecek mi?  Zavvi'nin açtığı PS Vita için Assassin's Creed III sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action PS Vita aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Metro: Last Light'ın Yeni Oynanış Videosu Sızdı! 60 "GAME" Mağazasına Elveda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Winter_Kamıttır

27.5.2012 15:04:27

0
Gelsinde vitacılar yaşasın

Chidori

27.5.2012 12:36:43

0
Vitaya gelebilir bence.

avatar78

27.5.2012 11:16:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: darkwii vita suanda cikan ve cikacak tum oyunlarin port edilerek kaldirabilecegi ve hicte siritmayacagi bir konsol. eger uncharted i gorup vitada oynadiysaniz bunu cok rahat algilarsiniz ama gormediyseniz bunu anlamaniz zor olucak cunku nekadqrda olsa el konsolu diyecek aklinizda psp grafikleri canlanacaktir nekadar olabilirki diye. ps vitanin gucu ps3 e %70 oraninda yakin uncharted da bunu rahatlikla goruyoruz assassins creed ve dier populer oyunlari yeeri duzeyde gorsellikle calistirabilecek gcte.
+1 Ama eklemek gerek, bunu çoğu yerde de yazıyorum: Vita'nın potansiyeli çok olmasına rağmen kullanılmıyor. 3DS'nin grafik potansiyeli az iken Vita'dan daha fazla satıyorsa bunun tek açıklaması budur. Vita'ya ne derece konsol oyunları gelebilir görüyoruz. Wipeout 2048'in PS3'teki HD versiyondan farkı yok. Yapımcı 4xMSAA kullanabildiklerini ve cihazın bunu rahatça oynatabildiğini söylüyor. Grafik potansiyelinin yüksek olması yeterli değil. En temelde satış rakamları yüksek olmalı ki oyun firmaları platform olarak Vita'yı tercih etsin ve 3. parti zenginleşsin. Bu şekilde Vita'ya çok oyun yapılır. Duruma tanık olarak Cevat Yerli'nin iOS'a Crysis geliştirilebilir sözünü gösteriyorum. iOS o kadar tercih edildi ki artık konsol oyunu yapımcıları bile oraya yönelmeye başladı.

Kazumatr

27.5.2012 00:03:43

0
vita suanda cikan ve cikacak tum oyunlarin port edilerek kaldirabilecegi ve hicte siritmayacagi bir konsol. eger uncharted i gorup vitada oynadiysaniz bunu cok rahat algilarsiniz ama gormediyseniz bunu anlamaniz zor olucak cunku nekadqrda olsa el konsolu diyecek aklinizda psp grafikleri canlanacaktir nekadar olabilirki diye. ps vitanin gucu ps3 e %70 oraninda yakin uncharted da bunu rahatlikla goruyoruz assassins creed ve dier populer oyunlari yeeri duzeyde gorsellikle calistirabilecek gcte.

avatar78

26.5.2012 21:27:32

0
Bana göre gereksiz bir haber. Zavvi'ye bakarsak daha yapımına bile başlanmamış olan Bioshock satışta, Call of Duty bile vardı. Sonuçta bir AC gelecek diye AC3'ü koymuşlar. Zavvi'ye Bioshock'u listelemesinden sonra güvenim kalmadı. Yine de haberin doğruluk payı az da olsa olabilir.

Cave Johnson

26.5.2012 21:25:40

0
Assasin değil Assassin olacak. Hiçbiri doğru yazılmamış.

stun

26.5.2012 21:24:12

+1
battlefieldqik3 26.05.2012 20:59:23 wiiU ile vita ne alaka :? hatırlatıyım ( wiiU el konsolu değil ) hala bunu forumda söyleyenler varda ..

battlefieldqik3

26.5.2012 20:59:23

0
ps vita almayı düşünüyodum wii u bekliyom hafiza kartı kutus yüzünden oyunlarında wiiu her oyun çıkacak

Sir Maximus is BACK

26.5.2012 20:53:42

0
PS Vita için daha çok oyun gelmeli böyle. CoD olsun,NFS olsun,MoH olsun.

qqqqrpppp

26.5.2012 20:37:36

0
biz de bunu istiyorduk.iyi oldu.vitam şimdilik yok ama şu an için almam.adam akıllı oyunları iki elin parmağını geçmeyecek kadar az.ama ileride kesinlikle alacağım.hele bi vitaya özel gow çıksın anında alacağım.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız