Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma Reforger Tam Sürüm Olarak Çıkış Yaptı

 
 
Geliştirici Bohemia Interactive, Arma Reforger'ın Erken Erişim'den çıktığını ve artık Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut olduğunu duyurdu. Soğuk Savaş döneminde geçen ve Arma 4 için bir basamak görevi gören açık dünya çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu ilk olarak 17 Mayıs 2022'de her iki platformda da Erken Erişim olarak yayınlandı.
 
Arma 4 oyununa doğru yol alınıyor
 
 
 
Bohemia Interactive yaptığı açıklamayla beraber Arma 4'ün yolunun açıldığını duyurdu. Bu kapsamda şunları söyledi: "[Sürüm 1.0] Arma Reforger'ı bir basamak olarak kullanıyoruz Oyunun karmaşık sistemi, eğlenceli içeriği ve teknik durumu artık bir üst seviyede bulunuyor. Bu sayede tam sürümü sizlere sunuyoruz. Ekibimiz projenin yol haritasına göre işleri yoluna koymak için yorulmadan çalışıyor." 
 
Yeni Enfusion motoruyla güçlendirilen Arma Reforger, sizi otantik bir Soğuk Savaş ortamına götürüyor. Toplam 61 km2'ye yayılan iki ilgi çekici adada mücadele ediyorsunuz. Oyunun tam sürü bir dizi değişiklik, optimizasyon, hata düzeltmesi ve iyileştirme içeriyor.
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Hitman: Blood Money Reprisal Çıkış Tarihi Açıklandı House Flipper 2'nin Yeni Nesil Konsol Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.11.2023 10:36:17

0
neden kaliteli bir singleplayer ısrarla yapmıyorlar ? o kadar sayıca azaldıki artık. her bu tarz haberler gördüğümde bir umutla açıyorum ve hep aynı hayal kırıklığına uğruyorum

BSC Misafiri

17.11.2023 14:13:03

0
Daha çok yolu var ,evet düzeltmeler var ama hala optimizasyon kötü,multi bir oyun stabil olmadıktan sonra herşey boş...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Arma Reforger
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız