Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma 3'ün Su Altı Odaklı Oynanış Görüntüleri

 
     Operation Flashpoint'in orijinal yapımcısı, isim haklarının satın alınması sonrasında kendi serisini Armed Assault yani ArmA ile devam ettirme yolunu seçmişti. Operation Flashpoint ise Codemasters tarafından devam ettirildi ve stüdyonun ismini Codemasters Racing olarak değiştirip de sadece yarış oyunlarına odaklanacaklarını söylemesiyle oyun serisi aksi bir açıklama gelmedikçe sona ermiş gibi görünüyor. Orijinal yapımcı Bohemia Interactive ise üçüncü oyunla ArmA serisinde tam gaz ilerlemeye devam ediyor.
 
     Yayınlanan etkileyici ekran görüntülerinden sonra Arma 3'ten bir süredir haber alamıyorduk. Yayınlanan yeni röportaj videosunda hem yeni haberlere hem de yeni oynanış görüntülerine sahip olmuş olduk.
 
     Grafikleri ve oynanışıyla tam anlamıyla bir savaş simülasyonu olan Arma 3, önceki oyunlardaki gibi derin detaylara sahip olacak ve hatta bunları geliştirecek. Oyunun geçeceği harita şimdiye kadarki en büyüğü olacak ve bu sefer denizin dibini de keşfedebileceğiz. Açık dünyaya sahip olan oyunda denizlere de bir sınırlama getirilmemiş. Denizaltılar ile su altı yaşamını yakından izleyip belgesel çekiyormuşcasına dolaşabileceksiniz. Yine bu gizliliğe dayalı özel denizaltıları, diğer araçları olduğu gibi kokpitten yönetebiliyoruz. Yeni oynanış görüntüleri içeren röportaj videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ArmA 3 505 Gamestreet Bohemia simulasyon savaş simulasyonu pc
Counter Strike: GO için Geliştirme Kiti Yayınlandı God of War Ascension'dan Grafiksel Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bocekgrafik

25.5.2012 16:17:06

0
İnsanların hareketleri dışında oldukça iyi görünüyor.

CiCo123

8.5.2012 08:19:04

+1
arma nın bu durağanlığı bana yapım aşamasını hatırlatıyor.Sanki oyuna birkaç kod eklemişlerde debugging yapıyorlarımış gibi sakin sakin oynanıyor. Yada ben diğer savaş oyunlarının hollywood vari aksiyonuna çok alıştım

avatar78

7.5.2012 19:04:35

0
Gördüğüm en gerçekçi savaş oyunu diyebilirim. Hatta oyun türünden sıyrılıp simülasyona adım atıyor Arma 3. Battlefield 3 ile arasındaki keskin çizgi bu. Multiplayer'ı güzel yapabilirlerse BF3 kadar beğenilebilir, ama amaçlarının bu olduğunu zannetmiyorum.

clear_

7.5.2012 18:45:36

0
güzel.

BSC Misafiri

7.5.2012 18:41:34

0
ağaçlar dışında güzel :S

arif-arsen

7.5.2012 18:30:05

0
Grafikleri iyi olabilir yalnız oyunun senaryosu sıkıcı yapmamaları lazım.Harita kendi tekrar eden mekanlar görme hissi yaratıyor

creed87

7.5.2012 18:29:50

0
güzel olucakta optimasyon eskisi gibi olmasında

ultrastorm34

7.5.2012 17:53:04

-1
Oha özelliklere bak bomba gibi geliyor arma 3 !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 3
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız