Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma 3'ten Işık Gösterisi

Abartılardan kaçınılmış olması oyunun daha zarif görünmesini sağlamış.
 
     Taktik, simülasyon ve savaş konularında gerçekçiliği hedefleyen ve bunu da her çıkarttığı oyun ile başaran Bohemia Interactive yeni oyunundan kesitler sunmaya devam ediyor. Bu seferki konumuz ışıklandırma ve Arma 3'te bizleri bu konuda nelerin beklediğiyle ilgili ufak bilgilendirmeler sunuluyor.
 
     Arma 3'ün sahip olduğu açık dünya oynanışıyla birlikte oyunculara aynı zamanda gece / gündüz devinimi sunuluyor ve bu da senaryoyla birlikte katılacağınız görevleri etkileyebiliyor. Zira gündüz katılmanız gereken bir görevi bekletirseniz hava karardığında yapmak çok daha zor olabilir, özellikle de gerekli ekipmanları almadığınız takdirde.
 
     Gece / gündüz değişiminden sonra dinamik ışıklandırmaların da önceki oyuna göre geliştirildiği gösteriliyor. Araçların farlarına karşıdan ve yandan bakarken fark edeceğiniz ayrım yapımcıların iyi iş çıkarttığını ortaya koyuyor. Bir gece sahnesinde gördüğünüz yıldızlar, bulutlar, aracın ışıkları, namludan çıkan alevler ve daha pek çok detay kendimizi yalnız başımıza o arazide hissetmemizi sağlıyor.
 
     Su altı ışıklandırmaları ve sahneleri diğerleri kadar etkileyici değil malesef fakat E3'te yapılacak sunumlar bu fikrimizi değiştirmeye yardımcı olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ArmA 3 505 Gamestreet Bohemia simulasyon savaş simulasyonu pc ışıklandırma ışık
Avatar Motocross Madness Geliyor! Guild Wars 2'nin Yeni Betası için Tarih Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

30.5.2012 13:30:34

0
far cry 2 den bi fark göremedim ben

razzraziel

29.5.2012 15:02:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-ArmA_III__Lightning_Showcase_Trailer-4096.htm# Hocam aynı haberi bikaç gün evvel yine yayınladınız. Aynı videoyla, takip edelim biraz..
Nerede haber?

BSC Misafiri

29.5.2012 14:46:48

0
helaaal!!

c N w r

29.5.2012 13:24:48

0
aksine gündüz ve akşam ışıklandırmalarını berbat buldum. su altını ise daha başarılı buldum .. ve tps den gördüğümüzde oyunu adam kütük gibi duruyo niyeyse.:S ?

cryptdlg

29.5.2012 12:23:34

+1
http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-ArmA_III__Lightning_Showcase_Trailer-4096.htm# Hocam aynı haberi bikaç gün evvel yine yayınladınız. Aynı videoyla, takip edelim biraz..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 3
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız