Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ark: Survival Ascended Ne Zaman Konsollara Geliyor?

 
 
Dinozor temalı açık dünya hayatta kalma oyunu Ark: Survival Ascended geçtiğimiz süreçte konsollarda ertelendi. Birçok sorunun yer aldığı konsol sürümünde Studio Wildcard bir blog yazısı paylaştı ve burada oyunun konsollara ne zaman geleceğini açıkladı.
 
Oyun şu anda PC'de mevcut
 
 
 
Şu anda PC'de mevcut olan oyun Steam'de 1.134,00 TL'den satışta. Ayrıca oyun erken erişim sürümüyle beraber karşımıza çıkıyor. Karışık incelemelere sahip Ark: Survival Ascended'ın konsol sürümleri başlangıçta PC ile beraber çıkış yapılması planlandı ancak bu durum ne yazık ki gerçekleşmedi.
 
Studio Wildcard tarafından geliştirilen Ark: Survival Ascended, 14 Kasım'da Xbox konsollarına geliyor ve piyasaya sürüldüğünde Steam ile platformlar arası desteğe sahip olacak. Bunun ardından oyun PlayStation konsollarına ise Kasım sonunda çıkış yapacak. Yine Xbox ve PC platformlarıyla PS sürümü platformlar arası destekle gelecek.
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Insomniac Games Bir Sonraki Spider Man Oyununun Ana Karakterini Açıkladı! Switch Konsolunun Toplam Satışları Güncellendi: İşte Yeni Rakamlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız