Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: Memories Batıya Switch için Geliyor

 
 
Yayıncı Idea Factory International, bu sonbaharda batıda Amnesia: Memories'in Switch versiyonunu yayınlayacağını duyurdu.
 
Amnesia: Memories ilk olarak Japonya'da 18 Ağustos 2011'de PSP için ardından 4 Kasım 2013'te Android ve bir gün sonra iOS için çıkış yaptı. Daha sonra aynı yıl 19 Aralık'ta PS Vita için piyasaya sürüldü.
 
Batıda ilk kez 25 Ağustos 2015'te hem PS Vita'da hem de Steam üzerinden PC'de yayınlandı. Ardından aynı yıl 31 Ağustos'ta Android ve 1 Eylül'de iOS cihazlara çıkış yaptı. 12 Eylül 2019'da ise Japonya'da bir Switch sürümü yayınlandı. 
 
Amnesia: Memories'de Kahraman olarak uyanırsınız. Ancak bunun nasıl olduğunu anlamazsınız. Bu akıl karmaşası içerisinde Orion adında gizemli bir ruh, anılarınızı yeniden kazanmanıza yardımcı olmak için ortaya çıkar. Durumunuzu yakınınızdaki insanlardan saklar.
 
Akıl tutulması yaşadıktan sonra olanı anlamaya çalışacak ve dünyanızı keşfedeceksiniz. Ancak sizi türlü tehlikeler bekler. Orion'un da dediği gibi, biri bu durumu öğrenirse anılarınızı kurtarma şansınızı tehlikeye atabilirsiniz. Gelecekteki hikayenizi yeniden yazmak ve geçmişi kurtarmak artık size kalmış..
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera hikaye
Underworld Dreams: The False King Bu Baharda Geliyor Aksiyon Macera Oyunu Samurai Bringer 21 Nisan'da Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız