Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation, Wii U İçin Düşünülmüyor

 
   Strateji ve spor türü yapımlarıyla tanınan Creative Assembly'nin hayatta kalma - korku türü Alien uyarlaması Alien: Isolation, PC, eski nesil ve de yeni nesil konsollar için duyurulmuş, Nintendo Wii U sahipleri ise bu duyurudan eli boş dönmüştü.
 
   Bir Nintendo Wii U sahibi, Alien: Isolation'ın resmi Twitter hesabına yönelttiği soruda oyunun Nintendo'nun masa üstü konsolundaki akibetini öğrenmek istedi. Cevap zaten haberin başlığı oldu. Sega daha önce de Aliens: Colonial Marines'i Wii U için de çıkarmayı planlamış ve son anda bu kararından dönmüştü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
H-Hour: World’s Elite'in Pre-Alpha Videosu Aion DVD'si İsteyen?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

9.1.2014 07:47:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki
alıntı:

Orijinalden alıntı: yigitovski

alıntı:

Orijinalden alıntı: Ontes

Bİzimde çok umrumuzda zaten. Açar wonderful 101 imi, mariomu, zeldamı, lego city mi oynarım böyle çöpler yerine. İyiki çıkmıyor şu an en yüksek puan ortalamalı yeni nesil konsol bari düşmesin ;)


Böyle avutun kendinizi

Merak etme PC de yeni nesil kalitesinde oynarız...

Wii U yu 3. parti oyunlar için almadık zaten. Mario için aldım başka ne olabilir ki? new mario u, mario 3d world, mario kart 8 ve yeni ssb zaten 3 sene oyalar bizi.
Sen keyif alıyorsan sorun yok :)

BSC Misafiri

8.1.2014 23:03:31

+1
Wii u konsolunu, oyunlarını seviyorum ama şu nintendo kafasını anlamıyorum. Evet 3. parti oyunlar lazım değil ama az destek versene be kardeşim biz bu konsolda şu gelmiyor, bu gelmeyecek; oda yok ! tarzı oyun haberleri mi duymak zorundayız.? Wii, 3ds, ve wii u sahibiyim çokta önemli değil 3. parti oyunlar ama eee be biraz gayret nintendo az çaba sarfet.

BlackBeasT

8.1.2014 18:16:21

+2
Nintendo Wii ile iyi dalga yakalamışdı yoluna devam edecekti ki Wii'nin çok zengin oyun kütüphanesi var, Yeni konsollar çıktıktan sonra Nintendo yeni kaslı konsoluyla beraber 1 sene sonra tam takır exc. oyunları ile pazarı dağıtacaktı... 1080p full HD tvler herkes'de demiyelimde çoğu kişide var. Oyun konsolunda 30/60fps kenara at artık 1080p oyun oynatsın, 3. party oyunlar üreticiye exc. oyunlar için zaman kazandırması o süre zarfında para kazandırması açısından önemli... Sen marionun bin bir türlü halini seversinde başkası çekmez. Konsol satmayınca Alien: Isolation çıkmaz yarın başka oyun'da çıkmaz.. Nintendo konsol işinin fişini çekip Sega gibi oyunlarını her platforma çıkarması geleceği açıdan daha iyi, Nintendo para ganide yeniden Konsol üret, yeniden exc oyunlara kaynak harca Wii U gibi de ele gelecekse hazıra dağ dayanmaz...

EmuMaster

8.1.2014 17:40:51

+3
Zaten nintendoyu 3. parti oyunlar için almak akıl karı değildir. Ps3 bile 3. parti firmalar için alınır ama nintendo alınmaz.Nintendo exc oyunları harikadır oynamayan "sen git mario oyna ehue" diye dalga geçer vs. Bunca zaman playstation pc x360 gibi bir çok konsol kullandım.Ama emin olun NSMB keyfi wii'de bir başkaydı.Zelda wind waker Gamecube'da aldı başka diyarlara götürdü.Anlatılmaz yaşanır. Neyse konu sapmasın yeni alien oyunu zaten öyle oynanılmazsa ağlanıp sızlanacak bir oyuna benzemiyor o yüzden pekte bir kayıp değil ;)

Bowser Zeki

8.1.2014 17:14:31

+2
quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Böyle avutun kendinizi
Merak etme PC de yeni nesil kalitesinde oynarız... Wii U yu 3. parti oyunlar için almadık zaten. Mario için aldım başka ne olabilir ki? new mario u, mario 3d world, mario kart 8 ve yeni ssb zaten 3 sene oyalar bizi.

Ontes

8.1.2014 17:06:33

+2
Aferim size dalga geçin benimle. Seganın EPIC FAIL 2. oyunu çıkardıktan sonra yeni bir alien oyunu yapmasından bile daha acınası insanlarsınız. Avutacak bir şey yok 10 larca güzel Wii U oyunu var, konsol satmadı çünkü ekonomik hatalar yaptılar, benim umrumda olmadığı için avutacak bir şeyim de yok. Hadi siz 2-3 piksel için sidik yarıştırın hangisinin kaplamaları aha iyi diye. Steamde 1000 oyuna sahibim, ps3, x360, vita, 3ds bütün konsollara sahibim ama ne pc ne konsollar beni Wii U kadar keyiflendiremedi. Bu kendimi avurmak değildir isterseniz önceki postlarımada bakın... gerçi öokta umrumda değil.

BSC Misafiri

8.1.2014 16:41:31

+2
Tesekkurler haber icin. Bir iki kelimede ben eklemek isterim. PS4 ve 3DS sahibiydim daha gecen haftaya kadar. Wii U mario bundle aldim ve yanina Pikmin 3. Inanin PS4'de BF4 disinda Killzone, NFS ve Fifa 14 sahibiyim. PS4'u sadece BF4 multi oynamak icin aciyorum arada birde NFS ve Playstation Live TV'den usstream'de kim nerede kiminle oynasiyor izlemek icin :))) Wii U aldigim gunden beri acik. Pikmin ismi gibi degil inanilmaz derin bir oyun. Mario ise kolay degil aksine zor bir oyun. Wii U cok basarili bir konsolmus bende cok elestirdim ama gec anladim. Konsola oyun cikmamasinin tek sebebi ise Nintendo'nun 3. parti sorumsuzlugundan. Yoksa Wii U sisteminin PS3 ve X360'dan cok daha teknik ve guclu oldugunu Pikmin oynarken bile hissediyorsunuz emin olun arkadaslar. Ben Playstation fanatigi Microsoft dusmaniyim acik konusuyorum umarim yayinlanir. Tesekkurler tekrardan.

PSFOUREVER

8.1.2014 16:19:24

-5
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Bİzimde çok umrumuzda zaten. Açar wonderful 101 imi, mariomu, zeldamı, lego city mi oynarım böyle çöpler yerine. İyiki çıkmıyor şu an en yüksek puan ortalamalı yeni nesil konsol bari düşmesin ;)
ulan hiç güleceğim yoktu A:DFAS:F kandırın kendiniz anca

Venom Snake

8.1.2014 16:07:50

-6
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Bİzimde çok umrumuzda zaten. Açar wonderful 101 imi, mariomu, zeldamı, lego city mi oynarım böyle çöpler yerine. İyiki çıkmıyor şu an en yüksek puan ortalamalı yeni nesil konsol bari düşmesin ;)
Böyle avutun kendinizi

Ontes

8.1.2014 15:46:10

+2
Bİzimde çok umrumuzda zaten. Açar wonderful 101 imi, mariomu, zeldamı, lego city mi oynarım böyle çöpler yerine. İyiki çıkmıyor şu an en yüksek puan ortalamalı yeni nesil konsol bari düşmesin ;)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız