Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake Modları Yolda!


      Alan Wake'in PC'ye bile çıkartılmayacağını söylediklerinde bir çok oyuncu hayal kırıklığına uğramıştı, şimdi ise geldiğimiz duruma bakın, oyun modlamaya bile açılıyor.
 
     AlanWTool ismini alacak olan Mod Aracı, Alan Wake'in bilgilerine erişmemizi sağlayacak ve uzman kişiler de bu konuyla ilgili yeteneklerini döktürmeye başlayacak. Oyunun çevirileri gibi küçük modlar şu anda piyasada olsa da bu mod aracında büük bir potansiyel var.
 
     Remedy'den SamiV moddan çok etkilenmiş durumda ve bu konuda bir şey yapmayacağını belirtti. Yakın bir zamanda yüksek çözünürlük modu gelebilir, hazırlık yapmak lazım. Ayrıca mod aracını buradan indirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action PC
Juliet Starling Gerçek Yaşamda Nasıl Görünürdü? PS Plus Üyeleri Journey'i Erken Alabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2012 09:57:08

0
beklediğim gibi bir oyun olmadı.E3 tanıtımlarında nedense çok etkilenmiştim oyundan lakin alıp oynayınca pek bir etki yaratmadı.bölümler ilerledikçe heyecan artması gerekirken nedense azalıyor ve sıkmaya başlıyor.devamlı aynı şeyleri yapıyorsunuz ve öyle bir oynanış ki sanki koca orman kutu gibi geliyor.açık dünya bir oyun yakışırdı o haritaya.araba sürme desen kalas gibi.tamam gta değil bu ama madem oraya öyle bir dalga koydunuz bari özenseydiniz yahu resmen işkence.kontroller desen fazla hassas.bir yerden bir yere atlarken yüz metre ileri sendeliyor adam.american nightmare'i oynamadım bilemem ama 2de umarım özenirler.max payne gibi bir efsaneden sonra alan wake hiç olmadı.

Melanpi

3.3.2012 04:36:01

0
oyun gayet iyi ama karakterin sanki sürekli şu ekranın sağ tarafında durduğu hissi insanı biraz uyuz ediyor fakat en önemlisi karanlığa gömülü bir oyun resmen hani sürekli karanlığın içinde geçmesi yaraktıkların karanlık çizgilerden oluşması vs gibi çok sıkıcı olan etkenlerden biri bence yaratık ve şu gece olayı hakkında daha iyi düşünebilirlerdi

söny

3.3.2012 03:55:34

0
Alan wake o büyük sözlerin arkasında duramıyor alıştık artık bu gibi haberlere

BSC Misafiri

3.3.2012 00:58:11

0
dx11 yaması gelsin şu oyuna bırakın modu falan.grafikler pcde gerçekten sırıtıyor.

dockhanger

3.3.2012 00:40:34

0
sadece 1 saat hazmedebildim bu sacmalığı hemen bilgisayarımdan kaldırdım

Oyunsever67

3.3.2012 00:08:33

+2
İyi bir yapım,oynarken sürekli bir merak içerisindesiniz,grafikler,ortam ve karakterlerin oyuna uyumu iyi kurgulanmış yanlız benim pek hazetmediğim olay,oyuna başlarken hafiften bir amnesia havası yaratsada oyun ilerledikçe karanlıkdan gelen düşmanlar beni biraz sıkdı açıkcası hani artık şu karanlıktan çıksamda normal hayata dönsem dedim sürekli ama genel olarak iyi bir yapım teşekkürler.

atahan12

2.3.2012 23:12:05

-1
Mass Effect 3 çıkış videosu yayınlandı,bakarsanız sevinirim :) http://youtu.be/JsdVkRli0ic
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız