Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Epic Games Publishing'in ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment'ın üstlendiği korku odaklı aksiyon macera oyunu Alan Wake II daha önce planlanan 17 Ekim çıkış tarihinden 10 gün ileriye alındı. Oyun artık 27 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
10 günlük bir gecikmeyle yeni oyun geliyor
 
 
 
Kısa bir erteleme duyurusu ile karşımıza çıkan Alan Wake II oyunculara yeni nesil bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Remedy Entertainment oyun hakkında şunları aktarıyor: "Oyunun çıkış tarihini 10 gün ileriye almak durumunda kaldık. Bu erteleme oyunu en iyi duruma getirmek için yapıldı. Önümüzdeki hafta Gamescom 2023 fuarında oyun hakkında sizlere yeni içerikler göstermek için sabırsızlanıyoruz."
 
Alan Wake II korku odaklı yapısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda Anderson ve Wake adlı karakterler yer alıyor ve bu karakterler iki ayrı gerçeklikte farklı şeyler yaşıyor. Bu karakterlerin kontrolünü elinize alabiliyor ve her ikisinin de başından geçenleri deneyimleyebiliyorsunuz. Ek olarak oyunda keşif odaklı bir yapı bulunuyor ve  buyapı oyuncuları etraftı keşfetmeye itiyor. 
 
Alan Wake II, 27 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ön siparişlere şu anda açık durumda ve Epic Games üzerinde 599 TL'den satışta.
 
Son yayınlanan oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Alan Wake 2 remedy
Call of Duty: Modern Warfare III için İlk Fragman Yayınlandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu Oynaması Ücretsiz Çok Oyunculu Delta Force: Hawk Ops Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

19.8.2023 00:44:44

0
Çok iyi duruyor. Adamlar yapmışlar be.

juvecan

18.8.2023 22:15:52

0
Bence niyet cadılar bayramına denk getirmek.

Persona_6

18.8.2023 21:26:53

0
Adamlar biliyor Spider Man 2 den 2 gün önce oyun çıkartılmayacağını
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız