Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon rol yapma oyunu Achilles: Legends Untold tam sürüme kavuşuyor

 
 
Dark Point Games tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon rol yapma oyunu Achilles: Legends Untold, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye 2023'ün üçüncü çeyreğinde tam sürüm olarak geliyor. Daha önce erken erişim sürüm olarak yayınlanan oyun artık tam sürüme kavuşuyor. Konsol sürümleri yeni duyuruldu.
 
Achilles: Legends Untold, ilk olarak 12 Mayıs 2022'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak oyunculara sunuldu. Oyunun şu anda Steam fiyatı 119,99 TL, Achilles: Legends Untold Soundtrack Bundle ise yüzde 40 indirimle 76,91 TL.
 
İzometrik bir aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunuyor
 
 
 
Achilles: Legends Untold, antik Yunan mitolojisinden ilham alan bir dünyayı bizlere aktarıyor. İzometrik bir kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkan oyunda aksiyon ve rol yapma unsurları bulunuyor. Oyun içerisinde yenilikçi bir yapay zeka sistemi yer alıyor.
 
Güçlü savaşçı Achilles olarak oynayabileceğimiz oyunda tanrılar ve insanlar arasında yüzyıllarca süren bir çatışmanın ortasında kendimizi buluyoruz. Oyunda zorlu düşmanlar ve dev mitolojik yaratıklarla karşı karşıya kalıyoruz. 
 
Oyunun New Game+ modu hariç toplam oynanış süresinin 20 ila 30 saat arasında olması planlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Achilles: Legends Untold
Boks oyunu World Championship Boxing Manager II konsollara geliyor Hayatta kalma korku oyunu Greyhill Incident için yeni fragman yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

28.4.2023 12:02:30

0
Kesin artar

Yuntech89

27.4.2023 22:22:25

0
Esas o degilde erken erisimden cikinca fiyat roma mizragi gibi olur mu?suan almak lazim midir?dayanamayip alicagim buyuk ihtimal.fiyat artisi olasiligi geriyor:(

mahsur kalan adam

27.4.2023 15:59:00

0
Kaç gündür aklıma takılmıştı oynamak istiyordum yine erteleyecem galiba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Achilles Legends Untold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız