Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aion, 'The Assault on Balaurea' İçin Hazırlanıyor


 
     Aion'a gelecek olan dev 2.0 yamasının takma adı 'The Assault on Balaurea' oldu. Yeni bir ek paket boyutunda olacağı söylenen Aion'un 2.0 yaması, Elysea ve Asmodian ırklarının savaşına bir yığın içerik getiriyor.
 
     Aion'un yeni yamasıyla gelecek yeniliklerden bazıları; 55 level sınırı, 8 yeni zindan, yeni devasa haritalar oluyor. Ayrıca Aion'a bu yama ile birlikte bize oyunun çoğu yerinde yardımcı olacak olan evcil hayvanlar ekleniyor. Bu evcil hayvanların bize yardımcı olacağı yerlerden bazıları; eşya üretme, eşyaları saklama ve ilginç bir özellik olarak istediğiniz bir zamanda oyun içi resminizi anında Twitter'da paylaşma oluyor.
 
     Fakat bu yeniliklerin yanı sıra Aion Avrupa oyuncuları bu yamayı epey bir beklemek zorunda kalacaklar. Aion'a daha önce yeniliklerini duyurduğumuz 1.9 yaması, yarın test sunucularında, 2 Haziran'da ise tamamen olarak Aion Avrupa sunucularında çıkacak.
 
      Bunların yanı sıra Aion Amerika baş yapımcılarından Chris Hager, bu yeni yama hakkında "Bazı nedenlerden dolayı bir çok oyuncumuzu kaybettik. Kabul etmek gerekir ki Aion vakit gerektiren bir oyun ve oyun içi bazı servislerin fiyatı çok pahalı. 1.9 yaması, bu dev eklenti için yolu temizleyen bir yama olacak. Şunu söyleyebilirim; 1.9 sorunları düzeltecek, 2.0 ise yenilik getirecek." dedi.
 
     Açıkca söylemek gerekirse yapımcıların Aion'daki 'eziyeti' farketmesi iyi olmuş. Şahsen, oyundaki bu level atlama zorluğuna 38 levela kadar dayanabildim. Bu yenilikler belkide benim gibi oyundan soğumuş insanları geri getirebilecek düzeyde yenilikler.
 
     Ayrıca NCsoft, oyuna gelecek bu yenilikleri anlatan bir video yayınladı. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.





 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmorpg aion pc ncsoft
Lost Planet 2'yi 6 Ay Satma, Trophy'yi Kap E3'de Lost Odyssey 2 mi Duyurulacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Riukeen

1.6.2010 14:15:19

0
oyun her kesme hitap etmiyo çok oynamak gerek doğru 2 ayda 1milyon kasmak ölüm gibi geliyo bazen ama hani en iyi ben değil en çok nasıl keyif alırım diye oynadığın zaman değişiyo yavaş yavaş herşey oluyo.. bu oyunda 6 kişilik partin varsa hayatta kalabiliyosun 2 3 kişi random larla gitmiyor haberiniz olsun .. fix pt diyorlar buna her akşam aynı saat instance yapmak gibi

tyfa3

28.5.2010 19:23:44

0
abi en baştan belliydi zaten tonla para verdiniz oynadınız ...zevkli oyunda adamı kanser ediyo ya ben bile private kanser oluyorum ve sadece charların balancalarından başka bişiyden değil....blade soul u takip et ama..

Capt. Awesome

26.5.2010 19:54:01

0
Sıktı artık,şimdiye kadar hep Aion'u savunurdum ama adamlar resmen bizi takmıyorlar bile...Ne var ne yok Aion Kore Serverine. Oyunda 1 tane bile GM görmedim 7 ayım bitecek Aion(EU)'da,Aion 1.9 Mayıs ayında gelecek dediler Haziran'a attılar,Test serveri açtılar bütün herkes oraya uçuştu ki ana serverler boşaldı resmen,level 50 adam geliyor lv 20 adamı kesiyor,Irkları koruyan guardlar ise resmen ezik adam geliyor 4-5 guardın arasından girip seni bir güzel kesiyor sonra gidiyor,Asmodian tarafı ikinci sınıf bir ırk gibi elyosların Heiron haritası boss kaynıyor iken biz Beluslan'da sinek avlıyoruz,group yapıp instance yapmak istesen belki bir gün boyunca adam gibi bir group kuramıyorsun,oyunda hile almış başını gitmiş milletin burun kıvırdığı ve benimde şu an nefret ettiğim Silkroad'da bile böyle bir şey görmedim NCsoft resmen 3. dünya firması gibi ilgilenen birini bulmak imkansız,oyun açıldığı gibi ''Anında sorunlarınıza cevap verecek oyun için sistem'' gelecek dediler 7 ay bitiyor ortada hiç bir şey yok,7 ay boyunca adam gibi event bile görmedim,adamalr resmen oynamamamız için elinden geleni yapıyorlar.Söyleyecek o kadar çok şey var ki,oyun yeni diye sustuk sustuk ama el-insaf ki ortaya bizi oyuna bağlayacak hiç bir şey koymadılar,Aion 1.9 ise hiç ilgimi çekmiyor,yenilik namına doğru dürüst bir şey yok.Millet zaten uçmuş level 50 Abyss seti dizmiş,oyun parasında uçmuşlar... Söylenecek o kadar çok şey var ki,millet ''Aion tam bir FAIL'' derken ben hep Aion'u savundum ve savunmak adına neler yazmadım ki ama gel görki oyun gerçekten tam bir FAIL.Ölü doğan bir bebek. Oyun yeni fazla bir şey beklememek lazım ama bari bizler ile ilgilenin,sorunlarımız ne sorun-öğrenin bir çözüm yolu türetin,bizi oyunda tutmak için en azında eğlenceli eventler yapın ama YOK YOK. Bundan sonra imkanı yok NCsoft oyunu oynamam.Şu an Aion'un düzelmesini bekliyorum,olmazsa bırakacağım.

tyfa3

26.5.2010 14:25:02

0
haklısın tabii..oyun bu gibi noktalarda biraz sanki zayıf kalmış aslinda yukarıdan baktıgın zaman oyuncunun yapabilceği şeyler baya kısıtlı....pvp sistemi de senin gibilerin(rank olayı) gözünden baktıgında baya kötü....

necropsia

26.5.2010 00:37:43

0
:D muhabbet nereye kadar :D:D PVP yapmak mı :D Kazara Army star rank 3 oldum ölünce 2000 ap gidiyo abyss e girmeye korkar oldum haha :D At yarışı iimiş bunda da olsa bari :D

tyfa3

25.5.2010 18:31:22

0
seti tamamlayıp oturuop muhabbet ediceksin pvp yabıcaksın siege olunca oraya gidiceksin başka ne olucakki....benim öteki oyunda at yarışı oluyodu gidip at yarışı oynuyoduk

necropsia

24.5.2010 23:24:56

0
Ben yaklaşık 2 aydır 1.9 yamasını bekliyorum hazirn ayında gelecek olan yama ile girip bakacağım benim oyundan soguma sebeplerim ortadan kalkmış yada bir nebze olsun azalmışsa devam edeceğim yok ama hala aynısa 2.0 değil 5.0 yamasıda gelse düzelmez... 50 cleric sahibiyim ve inanın fenris seti tamamlamak adına aylarca ugrastım.. seti tamamlayınca ne yapacağımı bulamaz hale gelirim diye ara verdim :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aion
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız