Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Wonders 4 için yeni genişletmeler ve premium içerikler duyuruldu

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Triumph Studios, strateji taktik oyunu Age of Wonders 4 için yaklaşan genişletmeleri ve premium içeriği duyurdu. Bunun yanı sıra dijital ön siparişlerin açıldığı açıklandı.
 
Oyunun standart sürümü şu anda 425,00 TL, Premium Edition ise 765,00 TL'den satışta. Ön sipariş bonusları arasında içerisinde Aric Rex Hükümdarı, Aslan Plaka Zırh Seti, Athlan Tacı İmparatorluk Pelerini gibi öğeler yer alacak.
 
Yeni içerikler oyuncuları bekliyor
 
 
 
Oyun içerisinde birçok premium paket yer alacak. Bu paketlerin her biri farklı farklı özellikleri bünyesinde barındıracak. Primal Fury adlı içerik paketinde doğanın gizli güçlerini açığa çıkarabileceğimiz yeni formlar ve yeni ırklar yer alacak. Bu paket içerisinde etrafta yeni vahşi yaşam biçimleri, yaratıklar ve bol miktarda kaynak bulunacak. Primal Fury, 2024'ün ilk çeyreğinde yayınlanacak.
 
Diğer bir paket olan Eldritch Realms, karanlık bir atmosferi bizlere aktaracak. Bu paket içerisinde yeni ve garip canavarlar, yeni ırklar, büyülü alemler, konumlar ve daha fazlası yer alacak. Eldritch Realms, 2024'ün ikinci çeyreğinde yayınlanacak.
 
Öte yandan oyuna Dragon Dawn (2023'ün üçüncü çeyreğinde), Archmage Attire ve Empires and Ashes (2023'ün dördüncü çeyreğinde) adlı paketler gelecek. 
 
Taktiksel rol yapma strateji oyunu Age of Wonders 4, 2 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacak. 
 
Age of Wonders 4 hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu age of wonders epic games triumph studios rts rpg pc
Dead Island 2 için 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı Capcom yeni bir sunuma hazırlanıyor: RE4 remake, Exoprimal ve daha fazlası

lie_coffin

3.3.2023 16:07:16

0
Bu yılın en çok beklediğim oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Wonders III
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız