Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

APB Yapımcısı Realtime Worlds Sıkıntıda

 
     All Points Bulletin ile uzun bir aradan sonra tekrar isminden bahsettirmeye başlayan Realtime Worlds'te ilginç gelişmeler oluyor. Bütçe kısıtlamaları, işten çıkarmalar ve hatta All Points Bulletin'in satılması ile ilgili söylentiler ortaya çıktı.
 
     Firmanın bir buçuk ay önce piyasaya çıkardığı All Points Bulletin, şehir çatışmalarını konu alan bir MMORPG oyunuydu. İstenilen başarıya ulaşamayan oyunun ardından çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Firmanın geçtiğimiz günlerde duyurduğu Project: MyWorld isimli yapımda çalışan 60 kişinin işten çıkarıldığı söylentisi firma yetkilileri tarafından doğrulandı. Bütçe kısıtlamaları ve işten çıkarılmalar onaylanırken, All Points Bulletin hakkında henüz yeterli açıklama yapılmadı.
 
     Realtime, Project: MyWorld ekibinin ayrılmasının ardından tamamen All Points Bulletin'e odaklanmak istediklerini söyledi. Fakat oyunun resmi sitesinde 3 ve 6 aylık üyelikler satıştan kaldırıldı. Oyunun resmi forumlarında, moderatörlerden biri bunun yanlışlık olmadığını ve gerekli duyuruların yapılacağını belirtti. Realtime Worlds'te neler oluyor henüz belli değil fakat iyi bir şeyler olmadığı kesin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Real Time Worlds All Points Bulletin SPB Online PC Xbox 360 Project MyWorld
Rage'in Çıkış Tarihi Belli Oldu S.T.A.L.K.E.R. 2 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LostPower

15.8.2010 01:19:12

0
Oyun zaten hatalarla doluydu buda tuzu biberi oldu, ya akkıllı olun böyle dandik oyunlara paramı verilir tabiki batıcak ,baticak ki diyer şirketlerin kıymeti anlaşılsın..

LostPower

15.8.2010 01:10:45

0
Oyun zaten hatalarla doluydu buda tuzu biberi oldu, ya akkıllı olun böyle dandik oyunlara paramı verilir tabiki batıcak ,baticak ki diyer şirketlerin kıymeti anlaşılsın..

BSC Misafiri

14.8.2010 17:48:39

0
Katılıyorum. Hemen oyuncuyu sömürme zihniyeti gütmek yerine daha mantıksal ve işlevsel politikalarla oyunun oynanması sağlanabilirdi. Oh olsun diyorum. Daha betada bile 20 saatlik süre dolunca hemen para istemişti. Alınsize PARA.

BSC Misafiri

14.8.2010 13:03:59

0
Oyunu F2P yapsalar ve ücretli item koysalar eminim daha çok satardı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız