Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS Oyunlarının Diğer Sürümleriyle Karşılaştırması


     Nintendo 3DS'e çıkacak oyunların grafikleri şimdiden tartışmalara yol açtı. Bazı 3DS oyunları çok etkileyici grafiklere sahipken, bazıları ise vasat bir görünüm sergiliyor. Grafikler iyi olan oyunlara bakarak 3DS'in güçlü bir konsol olduğunu anlıyoruz, peki hem 3DS'te hem de diğer konsollarda olan oyunları kıyaslarsak ortaya nasıl bir sonuç çıkar.
 
     Aşağıdaki görsellerde bunu biraz da olsa anlamak mümkün. En dikkat çekici karşılaştırma ise Metal Gear Solid: Snake Eater'ın PS2 ve 3DS sürümleri oluyor.
 
     Xbox 360'taki Super Street Fighter 4 ise açık bir şekilde 3DS sürümünün önünde görünüyor. Gamecube'deki Mario Kart da 3DS sürümünden daha iyi performans sergilese de oyunun 3DS sürümü piyasaya çıktığında çok daha iyi görseller sunabilir.
 
    Görsel olarak bizi en çok sevindiren oyun ise The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın N64 sürümüne göre çok daha iyi olması oluyor. Extra içerikler bir yana hem 3D hem de daha iyi görseller bu oyunu tekrar bitirmemizi sağlayacaktır
 
Soldaki Görüntüler 3DS sürümlerine aittir.
 
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS vs PS2)
 
Super Street Fighter 4 (3DS vs Xbox 360)
 
Mario Kart  (3DS vs Gamecube)
 
Legend of Zelda: Ocarina of Time (3DS ve N64)

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS Karşılaştırma Comparision
Homefront'tan 32 Kişilik Multiplayer Modu Videosu Samurai Warriors: Chronicle'dan Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.1.2011 10:51:40

0
arkadaşlar şu an avustralyadayım ve elimde herhangi bir konsol olmamasından dolayı oyun açlığı çekiyorum, sonuçta buradan bir konsol alıcam ve yaptığım araştırmalara göre 3ds çok önde.... inkar etmeyelim şu anda herkes bir 3ds istiyor, tam bir sony hayranı olmama rağmen bu cümleyi yazıyorum... helal olsun nintendo nintendoluğunnu ispat etti bence.... au dan herkese selam....

Gabriel Van Helsing

2.10.2010 19:16:48

0
PSP'den kötü mü?Sadece Remake'lerde bile nasıl bir grafik farkı var,RE oyunun grafiklerini görmediniz galiba ya da fanboyluktan gözünüz kör olmuş,bu arada 3dS'te birçok oyunda 3d'yi kapattığınızda 2xAA yapıyor,haberiniz olsun.

BSC Misafiri

2.10.2010 16:27:56

0
PSP'den kötü mü ? Hahaha :D:D

BSC Misafiri

2.10.2010 12:55:36

0
3DS benim beklentimin altında kaldı ben psp'den kat kat üstün bir makine bekliyordum bu neredeyse psp'den kötü sadece 3D için alınır oda ne kadar başarılı olacak bilinmez resimlerde bir tek street fighter iyi gibi ancak onunda başka resimlerine bakmıştım en iyi resmini koymuşsunuz aa sorunu çok belirgin bir sorun.

Mr_GanGsTeR

2.10.2010 11:05:00

0
N64 le neredeyse aynı grafiği var bence :D geçmişe dönüş makinesi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız