Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1993 Yapımı Taktik Oyunu Syndicate, Origin'de Ücretsiz


       Bildiğiniz gibi Origin belirli aralıklarla PC oyuncularına ücretsiz oyunlar hediye ediyor. EA'nin Origin üzerinden oyunculara hediye ettiği son oyun 1993 yılında çıkmış Syndicate oluyor.
 
       Oldukça eski bir oyun olan Syndicate izometrik kamera açısına bir aksiyon oyunu. Gerçek zamanlı taktik ögeleri bulunduran bu yapımda dört cyborg ajana komutlar vererek belirli görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Oyunun Origin sayfasına buradan ulaşıp ücretsiz bir şekilde nostalji yaşayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Bağımsız Yapım Night in the Woods'un Çıkışı 2016'ya Kalabilir Warhammer: The End Times'dan Kısa Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.3.2015 21:53:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 93'de amigada oynamistim "çöp" dediginiz oyunu zamanin en kaliteli yapımlarından unutmayin bugün hayranlikla oynadığınız oyunlara 20 sene sonra çöp dediklerinde sizde bozulcaksiniz ;)
Günümüz oyunlarının grafikleri 20 yıl sonra çöp olcak düzeyde değil en azından bunlarla kıyaslayınca oynanabilir bir düzeyi var. Örneğin The Last Of Us.

BSC Misafiri

4.3.2015 11:24:43

+2
93'de amigada oynamistim "çöp" dediginiz oyunu zamanin en kaliteli yapımlarından unutmayin bugün hayranlikla oynadığınız oyunlara 20 sene sonra çöp dediklerinde sizde bozulcaksiniz ;)

gultekinlive

3.3.2015 23:45:57

+1
Oynanmaz. 93 de ne oynuyorlarmış diye bir bakılır en fazla ve silinir. Pek çoğu indirmeye bile üşenir. Crysis'i bekliyorum bakalım

harun.bas

3.3.2015 21:42:40

0
bu ne ya çok kötü grafikleri var. böyle oyun oynanır mı bu devirde ea napıyorsun sen. bize crysis ver battlefield ver need for speed ver sims ver ama bu ne!!! oynanmaz çöp :S

OnrGrTR

3.3.2015 21:16:11

-1
bf4 ün xb1 sürümüne 3 gb lık güncelleme geldi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız