EA/Origin Access Üyeleri Battlefield 1'i 13 Ekim'de Deneyebilecek

Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, Battlefield 1'in EA/Origin Access üyelerine ne zaman açılacağını ve ne gibi içerikler sunacağını paylaştı.
 
   Paylaşılan bilgilere göre de EA/Origin Access üyeleri Battlefield 1'i 13 Ekim tarihinde deneyebilecek ve bu süre 20 Ekim tarihinde kadar devam edecek. Ancak deneme süresi belirtilen tarihler arası boyunca sınırsız değil, sadece 10 saat.
   
   Bu 10 saat boyunca ise PC ve Xbox One'da EA/Origin Access üyeleri beş harita ve dört mod ile oynayabilecek. Ayrıca oyuncular Çelik Fırtına (Storm of Steel) ve Çamur ve Kan İçinde (Through Mud and Blood) görevleriyle tek oyunculu moduna da deneyebilecekler.
 
   EA/Origin Access üyelerine 13 Ekim tarihinde sunulacak harita ve modlar şu şekilde. Ayrıca oyunun çıkışında bulunacak tüm modlara ve haritalara da buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Modlar:  Fetih (Conquest), Akın (Rush), Operasyonlar (Operations), Üstünlük (Domination)
 
   Haritalar:  St. Quentin Scar, Amiens, Sina Çölü (Sinai Desert), Fao Kalesi (Fao Fortress) ve Süveyş (Suez)
 
   Ayrıca bu deneme sürümünü oynayana kişilere özel bir Siper Akıncısı Künyesi verilecek. Bir de 20 Ekim’den önce 10 saat oyun süresini tamamlayanları tam oyunda bir adet Battlepack bekliyor.
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Ancak Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
 
   Son olarak Early Enlister Deluxe sürüm yayınlandıktan sonra, kalan diğer haritalar ve modlar da açılacak (oynama sürenizin tamamını kullanmadıysanız) ve oyunu satın almak isteyen EA Access ve Origin Access üyelerine %10 indirim de var.