Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı

 
 
Amazon ve Bethesda işbirliği kapsamında hayranlara sunulan Fallout dizisinin ilk sezonu ülkemizde 11 Nisan tarihinde yayınlandı ve tüm sezonlarına erişmek şu an için mümkün. Hayranlar tarafından bir hayli sevilen dizinin 2. sezonu ise onaylanmış durumda.
 
Fallout serisi kazancına kazanç ekliyor
 
 
 
Geçtiğimiz hafta Amazon Prime Video kapsamında yayınlanan dizi ile beraber aynı zamanda Fallout serisi de büyük bir ilgi gördü. Dizinin etkisiyle Fallout 4 geçtiğimiz hafta Avrupa'da en çok satan oyun oldu. Seri içerisinde yer alan diğer oyunlar da büyük başarılar elde etti ve günlük kazançlarını büyük oranda katladı.
 
Kazançların yukarı ivme kazanması ile birlikte Fallout dizisinin 2. sezonunun olayı alınmış durumda. Ancak yeni sezon için herhangi bir zaman dilimi verilmedi. GamesIndustry.biz tarafından bildirildiği üzere Fallout 4'ün satışları önceki haftaya göre %7500'den fazla artış gösterdi.
 
Peki siz diziyi nasıl buldunuz? Yorumlarınızı aşağıdan belirtebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle fallout dizisi fallout westworld yapımcıları westworld jonathan nolan lisa joy ne zaman konusu yayın tarihi
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

BSC Misafiri

21.4.2024 11:47:13

0
Müthiş haber, ilk sezonu 2 kez bitirdim bir fallout hayranı olarak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız