Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi

 
Yayıncılığını Ubisoft'un üstlendiği ve geliştiriciliğini Evil Empire ekibinin yaptığı platform aksiyon-macera oyunu The Rogue Prince of Persia'nın çıkış tarihi ertelenmek durumunda kaldı. Erken erişim sürümü ile birlikte piyasaya sürülmeye hazırlanan yapım normal şartlarda 14 Mayıs'ta oyuncuların karşısına çıkacaktı.
 
Hades II işleri değiştirdi
 
 
 
Açıklanan detaylara göre oyunun yeni çıkış tarihi 13 Mayıs’ta açıklanacak ve bekleyenlere sunulacak. Geliştirici ekibin belirttiğine göre yaşanan bu gecikme Hades II'nin çıkışından kaynaklanıyor. Bildiğiniz üzere Hades serisinin yeni oyunu 6 Mayıs tarihinde sürpriz bir şekilde erken erişim olarak piyasaya sürüldü ve oyun Steam platformunda şu anda çok olumlu etiketine sahip durumda.
 
Evil Empire, The Rogue Prince of Persia'nın Hades II'nin çıkışından etkileneceğini ve bu oyunun geride kalacağını belirtiyor. Dolayısıyla oyunu boş bir tarihte çıkarmak istediklerini aktarıyor. Piyasaya sürülme aşamasında bulunan yeni PoP oyunu PC için Steam üzerinden çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü

BSC Misafiri

12.5.2024 11:13:11

0
::::::::::::::D ZORT
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız