Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu

 
 
CD Projekt RED ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için yeni bir güncelleme yayınlandı. 21 Mayıs güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni yama, uzun süredir beklenen resmi mod paketi REDkit’i oyuna dahil ediyor.
 
Artık DLC boyutlu modlar daha fazla gelebilir 
 
 
 
The Witcher 3 Next-Gen sürümü için de mevcut olan yeni güncelleme, oyunun mod deneyimini daha da iyileştirmeyi hedefliyor. REDkit desteği ile beraber artık daha iyi modlar oluşturabiliyorsunuz.
 
Oyun motorunu temel alan bu paket sayesinde kapsamlı modlar yaratabiliyor, yeni görevleri, animasyonları, karakterleri ve varlıkları oyuna dahil edebiliyorsunuz. Bu da DLC boyutundaki genişleme modlarının çıkmasını sağlayabiliyor.
 
Bilindiği kadarıyla resmi mod geliştirme programı REDkit, hem orijinal hem de yeni nesil sürümlerine destek sağlıyor. 9 yıl önce çıkış yapmış olan bu yapım, günümüzde de çok oynanmaya devam ediyor ve aynı zamanda yeni nesil güncellemesi ile oyunculara farklı bir deneyim tattırmayı hedefliyor. Şimdi ise resmi mod geliştirme desteği oyunculara sunulmuş durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.5.2024 20:19:15

0
balon oyuna balon mod yapımı dlcsi .combat aşırı çöp .birde gelmiş skyrime balon diyor .skyrimi açsan mod yüklemesen bile o combatla oynarsın witcher 3ü açsan karakterler hikaye dışı balondan farksız bir yapım .vur kaç vur kaç combat aşağı yukarı böyle .ilk çıktığı dönemde hype yapmasaydım oynamazdım yemin ediyorum .aşırı sıkıcı bir combatı var .

BSC Misafiri

23.5.2024 10:45:43

0
Hayatımda gördüğüm en saçma ve dengesiz dövüş sistemine sahip bir oyun doğru düzgün parry hissiyatı yok keşke düzeltilebilse tadından yenmez, iyi tarafları hikaye derin güzel yan hikayeler iyi sürükleyicilik var ama dövüş sistemi kesinlikle beş para etmezzzz

BSC Misafiri

21.5.2024 19:04:37

0
modcular yardırın bi tarafınızı şey yapmim.Skyrim balonu mod dolu la.Witcher 3'ten bahsediyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız