Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale

 
 
SEGA ve Rovio işbirliği kapsamında geliştirilen yepyeni bir yapım geliyor. Sonic the Hedgehog serisine dayanan yeni proje 32 oyuncuya kadar destek sunan bir Battle Royale deneyimi sunmayı hedefliyor. Sonic Rumble adlı yapım açıklanan detaylara göre kış mevsiminde iOS ve Android için piyasaya sürülecek.
 
Dr. Eggman tarafından yaratılan çarpık bir oyuncak dünyasındayız 
 
 
 
Sonic Rumble için kapalı bir Beta testi düzenlenecek. Ortaya çıkan bilgilere göre 24-26 Mayıs tarihleri arasında bu kapalı Beta testi gerçekleştirilecek. Kayıtlar şu anda resmi web sitesi üzerinden mevcut durumda ve istediğiniz gibi kayıt olabilir ve belirtilen tarihi bekleyebilirsiniz.
 
Çıkışı yaklaşan yeni Sonic mobil oyunu oyunculara kötü şöhretli Dr. Eggman tarafından yaratılan çarpık bir oyuncak dünyasını sunuyor. Oyuncak figürlerin kontrolü altında bulunan dünyada yer aldığımız yapımda 32 oyuncu ile beraber hayatta kalma mücadelesine atılabiliyor ve en çok yüzüğü toplayan oyuncu zafer elde edebiliyor.
 
Rovio ekibi bildiğiniz üzere Angry Birds serileriyle ön plana çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sonic Rumble
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız