Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu

 
Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulan korsan temalı çok oyunculu Sea of Thieves, yeni bir başarıya imza atmış durumda. Açıklanan detaylara göre oyun geçtiğimiz ay Avrupa'da dijital PlayStation mağazasında en çok satan oyun oldu.
 
Sea of Thieves başarıdan başarıya koşuyor
 
 
Resmi PlayStation blog gönderisinde yayınlanan içeriğe bakacak olursak, ücretsiz oyunları saymazsak Sea of Thieves, ay boyunca Avrupa'da en çok indirilen 20 PlayStation 5 oyunu arasında ilk sırada yer alıyor. Toplamda Avrupa'nın en iyi 10 oyununun 4'ü arasında Sea of Thieves, Call of Duty: Modern Warfare 3, Grounded ve Fallout 4 yer alıyor. Bu oyunlar Microsoft tarafından oyunculara sunuluyor.
 
Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da Sea of Thieves, Helldivers 2 ve Stellar Blade'in ardından üçüncü sırada yer alıyor. İlk onda diğer Microsoft oyunları arasında ise Modern Warfare 3 ve Grounded bulunuyor.
 
Sea of Thieves ilk olarak Mart 2018'de Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Aynı zamanda bu yapım Xbox Game Pass'te piyasaya sürülen ilk özel oyun oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da!

BSC Misafiri

12.5.2024 11:13:05

0
PS5'te helldivers dışında pek oynanacak online oyun yok ki düzgün adamlar ne yapsın satar tabii. Singleplayer işini iyi yapsada sony multiplayer konusunda çok vasat. Ki bu düşük bütçeli helldivers başarısından sonra yüksek bütçeli oyunları unutun artık zaten. Bir kaç milyon dolar harcayıp geliştirip geliştirip sürecekler AA kafası canlı servis oyunlarını
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız