Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld Çok Satmaya Devam Ediyor: Steam'de 15 Milyon Satış!

 
 
Geliştirici Pocket Pair tarafından oyunculara sunulan açık dünya hayatta kalma ve nişancı aksiyon oyunu Palworld, yakın zamanda erken erişim sürümü olarak piyasaya sürüldü. Oyun geldiğimiz noktada Steam'de yaklaşık olarak 15 milyon adet satmış durumda. Diğer taraftan Xbox Series ve Xbox One sürümlerinin 10 milyondan fazla oyuncuya ulaştığı duyuruldu.
 
Oyun çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor 
 
 
 
Silahlı Pokémon olarak nitelendirilen ve çıktığı günden bu yana listeleri alt üst eden Palworld, 22 Şubat itibarıyla Steam kullanıcı yorumları yüzde 94'lük bir oranla çok olumlu derecesinde yer alıyor. Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, Pokemon benzeri canlıları burada yakalayabiliyor ve düşmanlara karşı bunların gücünden faydalanabiliyorsunuz.
 
Palworld şu anda Xbox Series, Xbox One ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden erişilebilir. 19 Ocak tarihinde piyasaya sürülen bu yapım aynı zamanda oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'te de yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma pc Palworld
Kick Platformundan Sonra Twitch'e Erişim Kısıtlaması Getirildi Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Peacemaker'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Enes Eyibil

24.2.2024 20:56:11

0
Çoğu Pokemon oyunları açık dünya Pokemon legend Arceus mesela tam bir açık dünya

BSC Misafiri

24.2.2024 16:31:15

0
NCK: İnsanlarda nasıl bir Pokemon açlığı varmış. Nintendo adam gibi bir Pokemon oyunu yapmıyor mu? Bu kadar büyük satıştan sonra Nintendo, Switch 2 için açık dünya Pokemon oyunu duyurur herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız