Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"İnternetteki AC Fikirleri Kötü Değil, Fakat..."

Assassin's Creed serisi senaryo ile de oyuncuların hayranlığını kazanıyor

     Her Assassin's Creed oyunu çıkmadan önce serinin hayranları yeni oyunun nerede geçeceğine dair fikirler ortaya atarlar. Kimisi Eski Mısır'ı söylerken, kimisi de Feodal Japonya'yı ister. Ubisoft ise bu fikirlere pek kulak asmıyor. Assassin's Creed 3'ün yaratıcı yönetmeni Alex Hutchinson ise bu fikirlerin öngörülebilir olduğunu, yani şaşırtıcı olmadığını belirtiyor.
 
     Her fikrin, fikir aşamasındayken harika göründüğünü belirten Hutchinson, kendilerinin ise oyun dünyasına daha uygun olan fikirleri ele aldıklarını belirtiyor. Daha doğrusu daha orijinal fikirlerinin olduğunu belirtiyor. 
 
    Hutchinson'a göre oyuncular daha iyi fikirlerinin olduğunu düşünüyorlarsa yanılıyorlar, çünkü internette paylaşılan bu fikirler son derece tahmin edilebilir ve orijinallikten uzaklarmış. Ayrıca internet olayın içyüzünü kavramak için doğru yer de değilmiş.
 
     Bakalım Hutchinson'ın oyuncuların fikirlerini küçümseyici bu açıklamaları oyunculardan nasıl tepkiler alacak. Evet bazı oyuncuların pek düşünmeden ortaya fikir attıkları bir gerçek, yani sonuçta Assassin's Creed'e neyin daha uygun olduğunu geliştiriciler daha iyi biliyorlardır, ama Hutchinson gerçekten de acımasızca konuştu. Bu konuda ona hak vermeli mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gonintendo Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Bravely Default'ta Birden Fazla Oyun Sonu Olacak Rayman Origins, 3DS'e Çıkmadan Ucuzladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stackalloc

7.4.2012 12:16:34

0
Günümüze kadar çıkan AC oyunlarında bulanan şehirler Hutchinson nun haklı olduğunu gösteriyor.Seriyi bozmadan devam edene kadar sorun yok

BSC Misafiri

7.4.2012 12:15:37

0
Tamam 2. dünya savaşı pek orijinal olmayabilir ama gerek Antik mısır veya feodal Japonya(özellikle Sengoku Jidai) gayet te bu konsepte uygun dönemler.Özellkle mısırdan çok ekmek çıkar firavunlar,piramitler piece of eden için gerekli altyapıyı sağlıyor.

Stygián

7.4.2012 11:54:57

0
O kadar da küçümseyici sayılmaz.Haklı adam...

tazev123

7.4.2012 11:45:59

+8
kısaca işimize karışmayın kendi fikirlerinizi kendinize saklayın demiş adam.. iyi halt etmiş :)

BSC Misafiri

7.4.2012 11:40:10

0
Eski Mısır Feodal Japonya tahmin edilebilir ama Amerika orjinal öyle mi.Belinde sopa kırasım var.

cyberdejin

7.4.2012 11:39:26

0
bizim internet dahileri bayılırlar fikir atmaya. sonra da başkasının fikrinin gerzekçe olduğunu savunurlar ağızlarından salyalar saça saça. adamlar bu işi yapıyor arkadaşlar. markayı yaratan adamlar. bir zahmet adamın dediklerine saygı duyulmalı. Mısır fikri bi ara herkesin ağzındaydı. piramitten leap of faith yapıldığını hayal edin bi :D kafa üstü :D

shadow_170

7.4.2012 11:19:01

+1
Arkadaşlar kesinlikle adam haklı bencede mesela sizce Osmanlıda oynamayı yabancılardan kim isterdi ama adamlar yaptı ve Revelations da harika bir çevre oldu bence beklenmeyeni yapmak her zaman daha iyidir bencede.

tunca19

7.4.2012 11:14:59

-1
burda ne demek istendi hiç anlamaDım biri bana anlatabilirmi lütfen kısaca

fatihkayacioglu

7.4.2012 11:07:40

0
adam iyi konuşmuş. hatırlarsanız bir kaç ay önceki açıklamada; ''ac 1-2yi yapanların %80i diğerlerinde çalışmayıp bu oyunu yaptılar dedi. yani bu oyun çok uzun zamandır yapılıyo ve oyunun nerde geçeceğini ayarlamak otomatik olarak bizim elimizden çıkıyor. inşallah bu oyunun devam oyunu filan olmaz çünkü amerika fikrini ve amerikan bir adam fikrini pek sevmedim ben :) şahsen bana eski mısır daha cazip geldi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız