Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys VIII PC Versiyonu Bir Kez Daha Ertelendi

 
   NIS America, Ys VIII: Lacrimlsa of Dana PC versiyonu çıkış tarihinin optimizasyon ve teknik problemlerden dolayı bir kez daha ertelendiğini duyurdu.

   PC versiyonunun 30 Ocak'ta çıkış yapması planlanıyordu ancak bu haberle ile birlikte oyun belirsiz bir tarihe ertelendi.

   Ys VIII: Lacrimlsa of Dana PC versiyonunu Steam'den alan ve iade etmek isteyen kullanıcılar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler: 
 

   PC versiyonu çıkış tarihinin ertelenmesi ise PlayStation 4 ve PS Vita için yayınlanacak olan yerelleştirme güncellemesine etki etmeyecek, kısacası yerelleştirme güncellemesi 30 Ocak'ta çıkacak. Bu yerelleştirme güncellemesi gramer hatalarını, yazım hatalarını, tutarsızlıkları düzeltecek ve diyalog ile karakterizasyona yeni bir bakış getirecek.

   Ek olarak, geçtiğimiz hafta Nintendo Direct Mini esnasında duyurulduğu üzere Ys VIII: Lacrimosa of Dana bu yaz Switch'e geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Netflix Castlevania Dizisinin İkinci Sezonu Bu Yaz Yayınlanacak Space Soldiers, ELEAGUE Major Boston 2018'de İlk Zaferini Kazandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tfn123

20.1.2018 19:45:47

0
Gazaali Resident Evil 2 Remake ile ilgili bir gelişme var. http://residentevil2.com/ isimli site açıldı isim hakları yenilendi. Yarın Resident Evil 2'nin 20 yıl dönümü olacak. Bununla ilgili bir haber paylaşır mısın

Adol125

20.1.2018 11:50:19

0
Falcomun gerizekalılığı versene Xseed e b.k vardı NISA ya verdin pc versiyonunu yap diye. Sırf aral işe burnunu sokarda oyunu 89 liradan 200 liraya çıkartır, indirimli hali bile 100 liradan fazla olur diye iade etmiyorum. Yoksa bu kadar ertelenen bi oyunu 100 kere iade etmiştim. 2018 için en çok beklediğim oyun YS VIII Lacrimosa of Dana. Steam topluluk sayfasında yorumları görün bi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız