Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft'ın Üye Sayısı Azalıyor


     MMO oyun pazarının bu denli gelişmesinde en büyük role sahip olan World of Warcraft, düşüşünü sürdürüyor. Çıktığı 2004 yılından bu yana MMO piyasasının lideri konumunda olan WoW, 10 milyondan da aşağıya düştü.
 
    Blizzard'ın son yayınladığı raporlara göre World of Warcraft'ın aktif oyuncu sayısı 9.6 milyona kadar geriledi. 31 Aralık 2012 tarihinde alınan bu rapor, Blizzard için 400 bin oyuncuyla daha vedalaşma anlamına geliyor. Bundan bir önceki finansal raporlarda World of Warcraft'ın aktif oyuncu sayısının 10 milyondan biraz yukarıda olduğu belirtilmişti. Morhaime'in belirttiklerine göre bu düşüşteki en büyük katkıyı oyunun Çin sunucuları veriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Crytek MMO Oyunu Üzerinde mi Çalışıyor? Diablo 3'ün Satışları 12 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WE neED

10.2.2013 12:45:20

0
Şimdiki wow wow değil ki çocuklugumuzda harbi kitlemişti bizi ne zaman ki ek paket çıktı oyun bozuldu şimdi isteyen private serverda da oynuyor zaten nerede lvl 60 zamanı be vanilla server çıkartsa 1 dk düşünmem alırım ama şuan ki oyun bana wow gibi gelmiyor. Daha da düşecektir oyuncu sayısı ..

BSC Misafiri

10.2.2013 01:36:45

0
Belki alakası yok diyeceksiniz ikisi farklı kulvarda oldukları için ama inanın katkısı var. Bu düşüşte LoL'ın katkısı büyük. LoL'ı keşfeden bir çok oyuncu başka oyun oynamayı bırakıyor. Malumunuz o da tıpkı WoW gibi emek isteyen bir oyun. Şahsen benim ve arkadaşlarımın oyunu bırakma sebebi bu oldu. Çünkü WoW da olduğundan çok daha fazla eğleniyoruz. Üstelik para bile vermiyoruz. Dolayısıyla dönmeyi de pek düşünmüyoruz açıkçası. Ancak Blizzard yeni projesiyle tekrar ilgiyi üstüne çekecektir diye düşünüyorum. Grafikleri 9 yıl öncesi dayanan bir oyundan farklı olarak yeni, grafikleri yenilenmiş bir Mmorpg oyunuyla tekrar ipleri eline alacaktır. Saygılar.

Moltherion

9.2.2013 15:08:34

+3
quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR- Azalıyor ama bir ücretsiz olmadı gitti.
WoW ücretsiz olmaz, olmamalı. Yazın yine 10 milyona yükselir.

ContEmpor4ry

9.2.2013 14:46:09

0
Azalıyor ama bir ücretsiz olmadı gitti.

Bluepower

9.2.2013 14:12:31

-2
.

BSC Misafiri

9.2.2013 14:09:25

+1
aman çok düşmüş. 9 milyon kişi ayda 15 dolar veriyor yahu, 3 ayda bir 9 milyon satan bi oyun WoW. oha çüş yuh diyorum, çok zor biter WoWun ömrü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız