Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Westworld'ün Yaratıcılarından Yeni Bilim Kurgu Dizisi: Sphere

 
Daha önce Barry Levinson tarafından yönetilen, Michael Crichton'ın aynı isimli romanından uyarlanan Sphere bir kez daha ekranlara uyarlanacak. Bu kez HBO tarafından.
 
HBo'da yayınlanacak olan bu yeni dizinin yapımcılığını Westwolrd'ün yaratıcılarından Lisa Joy, Jonathan Nolan ve son zamanların en popüler oyuncularından olan Robert Downey Jr. üstlenecek. Dizinin yazarlığını ise Westwolrd'ün üçüncü sezon senaristliğini yapan Denise Thé yapacak.
 
Dizi şu an için hala fikir aşamasında, yani somut bir şey henüz yok. HBO'nun da onay vermesi ile birlikte çalışmalara başlanacak. 
 
Barry Levinson'ın yönettiği film 1998 yılında yayınlanmıştı ve çok iyi yorumlar almamıştı. 1998 yapımı filmin oyuncu kadrosunda Dustin Hoffman, Sharon Stone, Samuel L. Jackson, Peter Coyote ve Liev Schreiber gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri sphere oyuncular konusu ne zaman hbo westworld'ün yaratıcıları nolan robert downey jr fragman haberler detaylar
Dune Filminden Yeni Görseller Paylaşıldı Brooklyn Nine-Nine'ın 8. Sezonu Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

31.8.2020 13:51:25

0
Yalnız Sphere çok kaliteli bir bilim kurgu filmiydi, dizisi de kaliteli olur umarım.

Yanfo

31.8.2020 13:40:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Öyle demiyorum hocam, gelmez olsaydı, final yaptırsalardı diziye. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> 3. sezon ilk 2 sezonun kalitesinden çok uzaktı bence ondan diyorum.
İkinci sezonda bitirmeleri bence de iyi olabilirdi. Son sezonun ikinci bölümünü izlemeye katlanamayarak bıraktım. Bence yazık oldu!

Jack Rabbit Slims

31.8.2020 00:53:24

+1
Öyle demiyorum hocam, gelmez olsaydı, final yaptırsalardı diziye. 3. sezon ilk 2 sezonun kalitesinden çok uzaktı bence ondan diyorum.

7ender

30.8.2020 23:49:04

+1
Michael Crichton da olmasa......

Curtius

29.8.2020 22:04:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Keşke Westworld’ü de bitirselerdi...
4. Sezonu gelecek zaten, muhtemelen 2022'de ama

Jack Rabbit Slims

29.8.2020 14:45:51

0
Keşke Westworld’ü de bitirselerdi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız