Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warren Spector, Wolfenstein Nedeniyle Özür Diledi

Warren Spector çok sayıda önemli oyuna da imza atmış bir isim

     Bethesda ve Machine Games tarafından açıklanan Wolfenstein: The New Order hakkında sert açıklamalar yapan Warren Spector kısa bir süre sonra ise özür diledi. İşte Warren Spector'ın özür açıklamaları:
 
     "Oyun geliştiren herkese tamamen saygım var. Bunun ne kadar zor bir iş olduğunu biliyorum. Bu oyun hakkında yargılama yapacak kadar henüz bilgi sahibi olmadığımızı söyleyen herkese hak veriyorum. Bunu bir hata olarak görün. Umarım kendimi affettirmek için size bir kahve ısmarlayabilirim."
 
    Warren Spector özür dilemesinin yanı sıra hala çok sayıda shooter oyununun piyasaya çıktığı yönündeki görüşlerinin ise arkasında duruyor. Yaratıcılığın eski nesillere göre gitgide zayıfladığını Resident Evil gibi korku oyunlarının bile shooter'a döndüğünü düşünürsek Spector'a hak vermemek elde değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein: The New Order PS3 Playstation 4 Xbox 360 Nazi FPS Xbox 720 yeni nesil bethesda machine games
Ubisoft Bir Kişiyi Daha Kovdu Injustice'in DLC'leri Wii U için de Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bocekgrafik

10.5.2013 09:09:53

0
Yenilik getirmek zorlaştı. Çünkü zamanında yapılabileceklerin çoğu yapıldı. Geriye artık pek az birşey kaldı. Misal olarak Doom'daki grafik kalitesini COD ayarına, COD'dakini de Crysis ayarına yükseltmek büyük yenilik sayılır ama bundan öte gitmeniz zordur. Neden? Çünkü bundan sonra artık reel görüntü kalıyor geriye de ondan. Benzer durumu diğer alanlar için de koyaslayabilirsiniz. Yani, "Oyunlar için eksisi kadar yenilik getirmiyor." demek bir tesbittir ama bu, mâlûm-u îlâmdan başka birşey değildir.

oxlayer

9.5.2013 15:48:46

0
niye özür dilemişki.adam zaten doğru söylüyor.hee doğru söyliyince bazı kişilerin çıkarlarına ters düşüyor ondan.adam daha fazla eleştiriceğine özür diliyo ilginç.

BSC Misafiri

9.5.2013 15:42:44

0
Warren Spector gibi bir adam bile sonuna kadar haklı olmasına rağmen özür dilemek zorunda kaldıysa ben oyun piyasasının geleceğini iyi görmüyorum.

BSC Misafiri

9.5.2013 14:22:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri git bu yorumlarını resident evil için yap o halde wolfenstein daha yeni duyurulan bir oyun hemen nasıl yargısız infaz yapabiliyor anlamak güç .
Bu sözünü sadece The New Order için söylediğini varsayıyorum.

BSC Misafiri

9.5.2013 11:51:37

0
Sizi cebinden cikaratacak adama, tesadufen sirketin caycisiymis ta bos pozisyona getirilmis gibi yola gel denmeye basladi. :D adam isin mutfagindan gelme herhalde cekinceleri olacaktir.

BSC Misafiri

9.5.2013 10:29:35

0
yola gel !

BSC Misafiri

9.5.2013 10:29:25

0
git bu yorumlarını resident evil için yap o halde wolfenstein daha yeni duyurulan bir oyun hemen nasıl yargısız infaz yapabiliyor anlamak güç .

redspawn

9.5.2013 09:51:06

+1
wolfenstein severek oynadıgım serilerden birisi umarım kalîtesini bozmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein: The New Order ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
37 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız