Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vanquish'in İlk İnceleme Skoru Müthiş !


 
      Bu oyunun iyi olacağına adım gibi emindim ve ilk inceleme puanı da bu görüşümü destekledi. Evet, Shinji Mikami'nin yeni oyunu Vanquish, İngiltere'nin en popüler oyun dergilerinden biri olan 'Play UK'den 100 üzerinden 93 alarak çok sıkı bir inceleme skoru başlangıcına imza attı.
 
   PLAY UK'in incelemesi Vanquish'in ilk incelemesi olma niteliği de taşıyor. Dergi, Vanquish'in bir aksiyon oyunundan beklenenleri karşıladığını ve çoğu kişinin 'Gears of War'ın hızlandırılmış şekli gibi gördüğü oyunun geniş esinlenmeler ve fikirler sayesinde müthiş bir yapıma dönüştüğünü yazmış.
 
    Oyuna 'Ayın oyunu' damgası da vuran Play UK, oyunu 'Yılın oyunu' adaylarından biri de göstermeyi ihmal etmemiş. Vanquish'in Doğu ve Batı oynanış stillerinin harmanlandığı nadir oyunlardan biri olduğunun da altını çizen dergi, oyunu öve öve bitirememiş.
 
    Shinji Mikami ve Platinum Games gerçekten kendilerinden beklenen başarıya imza attılar gibi. Bakalım sıradaki incelemeler de aynı çizgide gidecek mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil inceleme skoru inceleme
İşte NASCAR 2011'in İlk Ekran Görüntüleri Kevin Durant, Ertelemeyi Twitter'dan Öğrendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

1.10.2010 22:21:27

0
Valla yılın sürprizi olabilir GeOW gelene kadar asıl bu oyun bizi idare edecek Multi'si olsaydı GoTY sınıfına bile çıkardı ama bu türde multi olmalı yinede Mikami'den boş oyun gelmez..

BSC Misafiri

1.10.2010 11:36:52

0
Oyunun ilk demosunu oynadığımda anlamıştım zaten.oyun gercekten çok hoş ve ilgi çekici.hele böyle incelemeleri okuduktan sonra iyice sabirsizlaniyorum.serime ilk Fifa ile başladım, sırada sırasıyla vanquish ve black ops var.Şafak 21 :-))

PETTIBONE

1.10.2010 10:33:31

0
Geow da çekirge kesiyorduk, bunda teneke mi keseceğiz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız