Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz MOBA Oyunu Smite, Xbox One İçin Duyuruldu

  
    Oynanış dinamiklerinden dolayı klasik MOBA oyunlarını konsollarda görmemiz biraz zor. Ancak MOBA türüne TPS tarzıyla yaklaşan Smite, Microsoft'un Gamescom konferansında Xbox One için duyuruldu. Hi-Rez'in mitolojik tanrıları oynanabilir olarak sunduğu MOBA oyunu Smite'ın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMO F2P Hi-Rez
ID@Xbox Programıyla Xbox One'a Gelecek Olan Oyunlara Yakından Bakın Superhot, Konsol Tarafında İlk Olarak Xbox One için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

13.8.2014 08:42:07

0
bu oyunun farklılıgını sevıyorum

BSC Misafiri

12.8.2014 18:03:12

0
pc de smite oynayan ps4 kullanıcısıyım umarım kısa sürede smite ps4 e de gelir müthiş bir oyun ve umarım pc deki hesaplarımızı taşıma fırsatı da verirler

SenJi

12.8.2014 17:43:49

0
Smite oynayan bir olarak söyleyebilirimki çok başarılı bir hamle yaptı Microsoft.Hakikaten çok kaliteli bir oyundur smite.Her karakter oyuna farklı bir oynanış katıyor ve bu farklılık diğer f2p oyunalrdaki para verip açılan karakterlerin yaarattığın farklılar gibi değil ciddi anlamda oyunu değiştiriyor.Çok kaliteli bir oyun kendi konsoluna getirdiği için tebrik ediyorum MS.Ciddiyim bu gün xbox one alsam birtek Halo alırdım birde yanında Smite başkada oyun almazdım.O kadar sağlam bir oyun. Hi-rez oyunu exc. olduğunu söylüyor ama umarım sony üstüne düşerde ps4ede getirir gerçekten kaliteli bir oyun.

senjido

12.8.2014 16:31:20

0
videonun başındaki karakter ismi: "XX GANKS TR XX" :)

Vinewood

12.8.2014 16:21:27

+2
Kimse gocunmasın ama micro bomba gibi başladı gamescom'a
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Smite: The Game
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız