Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'u Pazarlamak Zor Oldu


    Titanfall'un yapımcı koltuğunda oturan Drew McCoy oyunun pazarlanması konusundaki zorluklardan söz etti. Sadece multiplayer moda sahip olacak Titanfall'u oyunculara anlatmak, pazarlamak hiç de kolay değilmiş.
 
    Diğer oyunlardaki gibi Hollywood benzeri kısa bir video göstermek yerine 3-5 dakikalık editlenmemiş uzun bir oynanış videosu sunduklarını söyleyen yetkili, bolca oynanış videosu ile oyunu her açıdan tanıttıklarını söylüyor.
 
    Diğer oyunlarda senaryo modundan alınan farklı kamera açılarına sahip sahnelerle, film benzeri tanıtımlar yapılarak ilgi çekilmesine karşın Titanfall'da böyle bir şeye kalkışılmamış. O nedenle geliştiriciler işlerinin oldukça zor olduğunu belirtiyorlar.
 
    Titanfall'un oldukça dürüst bir şekilde tanıtılması ve herhangi bir hileye başvurulmamasına karşın büyük ilgi gördüğü bir gerçek. Demek ki işini iyi yapınca şatafatlı pazarlama taktiklerine de ihtiyaç duyulmuyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Microsoft: Halo Filmi İçin Planlarımız Yok Insurgency'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ProtocolMMO

15.1.2014 03:28:19

0
Ama düşünsene dostum 12vs12 olduğunu 24 kişininde titan çağırdını ortalık çok saçma bir hale gelirdi değilmi :)
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri benim için hayal kırıklığı oldu 6&6 oyuncu sınırlaması hiç hoş değil. diyorlarki oyunda bot oyuncularda olacak istemiyorum kardeşim bu oyun 12 12 olması gerekiyordu!!!

BSC Misafiri

14.1.2014 15:40:39

0
benim için hayal kırıklığı oldu 6&6 oyuncu sınırlaması hiç hoş değil. diyorlarki oyunda bot oyuncularda olacak istemiyorum kardeşim bu oyun 12 12 olması gerekiyordu!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız