Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın İlk Gün Yaması Ne işe Yarıyor?


     İnceleme puanları ile büyük ilgi uyandıran Naughty Dog'un yeni bombası The Last of Us'ın ilk gün yaması ile ilgili küçük ayrıntılar da ortaya çıktı. Öncelikle bu yama olmadan online oyuna bağlanamıyorsunuz; yani opsiyonel bir yama değil.
 
    Bunun yanı sıra oynanış öğelerindeki çok küçük sorunlar-zorluklar da bu yama sayesinde gideriliyormuş. Oyunun bu kadar beğenilmesine bakarsak oynanış öğelerinde eğer sorun varsa gerçekten de çok küçük olmalı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the last of us ps3 naughty dog sony
The Witcher 3'ten Yepyeni Görseller Zelda Wind Waker HD'de Fazladan Mekanlar Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2013 21:49:25

0
arkadaşlar.. online moda çoklu gruplardan mı giriyoruz.. ? ordan girince bağlanıyor sekmesi doluyor. orda tıkanıyor..? ne yapmam gerekiyor?

stun

14.6.2013 15:43:41

0
oyunu bitirdim ve mp oynuyorum elinde last of us olanlar eklesin SummitTR

K.Dot

14.6.2013 14:21:15

+1
Ahh bir de şu spoiler verenler olmasa...Asıl bunlara yama yapmak lazım.

Metal-Gear

14.6.2013 14:03:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: redspawn Oyunu oynamaya başladım ama ilk bölümün belediye binası olması lazım ,oyunda verîlen bilgi şöyle sessiz olun ve yavaş harekat edin. Evet gercektende en ufak sesde yakalanmanız an meselesi ama ne hikkmetse elliy ve yakın arkadaşımız ben saklanırken onlar serbesce dolanabiliyor. Bu durum açıkcası bende biraz hüsran yarattı.
Hocam haklısın ama şöyle bir durum var, eğer diğer karakterler de görülebilir ya da duyulabilir olsalardı oyun bizi çileden çıkarırdı. Şimdi sen henüz başlarındasın diye yadırgıyorsun doğal olarak, oyunu bu gün bitirdim ve neticede bildiğiniz gibi oyun sonuna kadar yanımızda başka karakterler oluyor, özellikle Ellie. Kimi yerlerde insanlar ile kimi yerlerde hastalıklılar ile uğraşıyoruz ve gittikçe güçlenip kalabalıklaşıyorlar. Böyle bir ortamda 2-3 kişi iken yakalanmamak pek mümkün değil. Diğer karakterler yapay zeka olduğu için illa ki düşmanın görüş alanından geçtikleri oluyor nadiren de olsa. İşte böyle durumlarda biz mis gibi gizli giderken aniden yakalanmış olacaktık diğerleri yüzünden, yapımcılarda bunu düşünerek diğer karakterleri düşmanın alarm vermesi manasında pasif yapmışlar.

G|mR.seRGen

14.6.2013 12:22:50

0
SONY herzaman yapıyor yapacağını quanticdreamiNAUGTY DOG

redspawn

14.6.2013 12:00:04

+1
Oyunu oynamaya başladım ama ilk bölümün belediye binası olması lazım ,oyunda verîlen bilgi şöyle sessiz olun ve yavaş harekat edin. Evet gercektende en ufak sesde yakalanmanız an meselesi ama ne hikkmetse elliy ve yakın arkadaşımız ben saklanırken onlar serbesce dolanabiliyor. Bu durum açıkcası bende biraz hüsran yarattı.

cehennemyagmuru

14.6.2013 10:19:53

0
Full Open World'ü şuanki konsol kapasitesiyle yapamadılar sanırım. Oyunu oynamış Fakat henüz bitirmemiş biri olarak söylüyorum ki PS4 için umutlarım çok çok çok büyük.

itachi237

14.6.2013 10:05:30

0
ulan D&R yaktın beni hala tedarik sürecinde diyor.

Aaron Paul

14.6.2013 10:01:41

0
Naughty Dog, bir yenilik getirdi piyasaya. Aslında şu oyunla bile bu kadar övgü aldılar. Şaşkınlık yarattılar. Ellerinde mükemmel malzeme var. Daha iyi kullanılabilirmiydi ? '' Evet '' Örneğin şu oyun 2 yıl daha geliştirilip ' Full Open World ' olarak çıkacaktı. açık bir şehirde her yeri didik difik edderek ilerleyecektik... Neyse bu bir ilk. umrarız 2. oyunda söylediklerim gerçekleşir...

cenkk34

14.6.2013 09:56:04

0
Bu akşamı iple çekiyorum resmen direkt oyuna dalıcam ve dış dünya ile bağımı koparıcam.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız