Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Flash Filminden Detaylar Yakında Paylaşılacak

 
DC'nin aynı Marvel gibi sinemada kurduğu sinematik evrenin en önemli karakterlerinden biri de The Flash karakteriydi. İlk kez uzun uzun Justice League filminde izlediğimiz The Flash karakterinin kendi filmi de geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu, ancak sürekli çıkan sorunlar sebebiyle, yapımına bir türlü başlanamadı.
 
Hayranlar da normal olarak artık yeni ve kayda değer bir haber veya haberler bekliyor. Filmin yapımcısı  Barbara Muschietti de sonunda bir açıklama yaptı. Yine film ile ilgili bir haber paylaşılmasa da çok yakında filme dair yeni detayların paylaşılacağını açıkladı.
 
Normalde Nisan ayında yapımına başlanacak film, koronavirüs sebebiyle yine ertelenmişti. Filmin vizyon tarihi 3 Haziran 2022. Filmin yönetmen koltuğunda Andy Muschietti bulunuyor. The Flash rolünü ise Ezra Miller canlandıracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the flash vizyon tarihi oyuncular yönetmen bilgiler
Devolver Digital Konferansı Temmuz Ortasında Düzenlenecek Başrollerinde Keanu Reeves ve Alex Winter'ın Olduğu Bill And Ted 3'ün Vizyon Tarihi Erkene Alındı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

15.6.2020 13:56:25

+1
Dizideki Flash'a yani Grant Gustin'e alıştığımız için filmde oynayan kişiye yakıştıramadım. Bu yüzden filme heyecanlanamıyorum.

Hudson51

15.6.2020 13:25:57

0
Bu film var olan hype'ı 4 yıl önce tüketti. Prodüksiyon aşaması tam bir sakız oldu. Umarım ortaya güzel bir şey çıkar diyeceğim de bunca şeyden sonra olsa olsa vasat bir şey çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız