Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls V: Skyrim DLC'leri için Tarih

Neden olmasın?
 
     The Elder Scrolls V: Skyrim için yakın zamanda çıkacak yeni içeriklere hazırlıklı olun. Bethesda'dan Pete Hines, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile DLC'nin çıkış tarihini önümüzdeki hafta açıklayacağını yazdı.
 
     DLC ile Skyrim'e nelerin ekleneceğini bilmiyoruz ama yapımcının bir hafta kapanıp mod geliştirdikten sonra neler yapabileceklerini gösteren bir tanıtım videosu yayınlamıştı. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz bu tip yenilikler ek bir senaryonun yanı sıra DLC içerisinde olacaktır.
 
     Yapımcı, çıkacak DLC'nin ve Kinect DLC'sinin resmi çıkış tarihlerini belirlemek için uğraş verdiklerini ve haftaya duyuracaklarını söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Battlefield 3 DLC'sinden Yeni Oynanış Videosu Nintendo'nun Wii U ve Wii Satış Tahminleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.4.2012 23:43:08

0
2. İmparatorluk savaşı olduğunu düşünsenize.Thalmor'a karşı.Harika olmaz mı ?

gokuba

26.4.2012 22:08:02

-1
Son 4 - 5 senedir oynadığım en iyi oyun ama karakteriniz gelişince güçlü düşman bulamıyorsunuz dlc de sağlam düşmanlar gelmesi lazım

Guest-56D7221EF

26.4.2012 19:36:39

0
o kadar geliştirilmeye açık bir oyun ki ne verirsen kabul edecek bir oyun ,burda fikileri söylemek anlamazsız herkezin bir fikri vardır.inş iyi bişeyler ortaya çıkarırlarda oynarız.bu arada ek paket veya dlc diyelim dlc ye karşıyım ama çok geç kalındı daha erken çıkarılması lazımdı.

todda123

26.4.2012 18:47:17

0
ejderhaya binmek olsun ancak şunun için olsun hepiniz bilirki ana görevler takip edilirse sonun sovngarde/a gidebiliyoruz tabiki bunu ejderhaya binerek yapabiliyoruz.Benim en çok istediğim sovngarde/a yeniden gitmek oradaki nord kahramanlarla tanışmak ve hatta onlardan görevler almak güzel olurdu bence bu düşünülmeli nord kahramanların görevlerini güzel olacaktır.

BSC Misafiri

26.4.2012 18:18:18

0
inşallah ejderhaya binme yok yeni zırhlar yok yeni büyüler demezler.onun yerine obliviona yada morrowinde bir kapıyla gitsek yeni görev ve mekanlar olsa.

archVillain

26.4.2012 18:09:37

+5
quote:

Orijinalden alıntı: hardrhymer34 DLCyi hak eden tek oyun.
DLC mantığı nerelere gelmiş oyunlar artık DLCleri hak ediyor. Kaç yıldır DLCler için paso para istemeleri yetmemiş gibi birde hak olmuş artık bu olay.

CrazyToones

26.4.2012 17:57:18

+1
DLCyi hak eden tek oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız