Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shovel Knight: Plague of Shadows'un Çıkış Tarihi Açıklandı

   
       Shovel Knight'ın uzun süredir beklenen ücretsiz eklenti paketi Plague of Shadows'un çıkış tarihi açıklandı. Belirtilene göre eklenti paketi 17 Eylül'de oyunun tüm platformlarına aynı anda çıkışını yapacak.
 
      Plague of Shadows oyuna keşfedilecek yeni yerler, alchemy sistemi ve Challenge modu ekliyor. Bu içerik bakımından oldukça zengin olan eklenti paketinin oyunun sahiplerine ücretsiz olarak verildiğini belirtelim.
 
        Plague of Shadows macerasına atılabilmek için önce Shovel Knight'ı bitirmeniz gerekiyor. Geliştirici ekip oyunu çoktan bitiren ancak kayıt dosyalarını kaybeden oyuncular için özel kod vereceğini ve böyleliklebu oyuncuların oyunun sonuna geleceğini dile getiriyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak yachtclubgames.com Shovel Knight Platform Aksiyon Bağımsız NES
Garry's Mod'un Devamı Sanal Gerçekçilik Cihazları İçin Geliyor Hatred'ın Ücretsiz DLC'si Oyuna Yeni Karakterler ve Haritalar Ekliyor

Shovel Knight

10.9.2015 11:41:42

0
ng+ da bile bitirdim heyecanla bekliyorum kaç aydır oyun duruyor sırf dlc gelecek diye bilgisayardan hiç silmediğim 3-4 oyunun içinde bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız