Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocksteady, Batman: Arkham Knight'ın PC'deki Teknik Sorunları Üzerinde Çalışıyor


       Uzun süredir büyük bir oyuncu kitlesi tarafından beklenilen Batman: Arkham Knight bildiğiniz gibi bugün çıkışını yaptı. Oyunu PC üzerinde oynayan pek çok oyuncu bazı teknik sorunlarla karşılaştı. Yapımcı ekip Rocksteady, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
 
      Rocksteady yayınladığı açıklamada şöyle dedi:
"Batman: Arkham Knight'ın PC'de oynayan oyuncuların performans sorunları bildirdiğinin farkındayız. Rocksteady bu durumu oldukça ciddiye alıyor. Sorunun bir an önce ortadan kalkması için dış PC geliştirme ortağımızla yakından çalışıyoruz. Paylaşacak daha fazla bilgi elimize geçtiğinde sizlere aktaracağız."
 
      Bu açıklamadan oyunun PC sürümünün farklı bir firmayla ortak olarak geliştirildiğini öğreniyoruz. Firma konu hakkında yeni açıklamalar yaptığında sizlerle paylaşacağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
The Evil Within'in Siyah Barları Konsollardan Kalkıyor Shenmue III Hala Xbox One'a Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-7A1E308D7

24.6.2015 15:15:29

+3
İşin en acı ve komik yanı da şu. Bir çok kişi de nvidia'nın 900 serisi ekran kartı var öyle değil mi ? Hadi 960'I bir kenara bırakalım. 970 ve 980 gibi üst düzey ürünleri olan insanlara bile oyun düşük fps verdiğinde " nvidia ayarlarını kapatın " demekte ayrı bir güzelliğin kafası olsa gerek... Ulan 1.500+ lira para verip kart alacağım sonra neymiş bilmem ne ayarlarını düşürün şunu kapatın bilmem ne... Ey nvidia madem teknolojilerini Maxwell kartlarda bile kullandırmayacak durumdasın neden çıkarıyorsun, hakikaten diyecek başka laf bulamıyorum... EDIT: Oyunu 18 Mayıs 2015'te satın almıştım. Dün çıkışı ile beraber girdim oyuna şu 30fps limitini de 60 yaparak 2 saat kadar oynamıştım ama baktım olacak gibi değil, bugün öğlen saatlerinde iade isteği yaptım, steam email göndermiş " your purchase refunded " diye. 7 gün içerisinde 89 TL steam cüzdanımda olacak. Günü geldiğinde de aynı oyunu 25 liraya alarak bir güzel kazığı da atmış olacağım Remedy firmasına. Bunlara böyle yapmak lazım demek ki...

Six Feet Under.

24.6.2015 14:19:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel Nvidia destekli her oyun aynı şeyi yaşıyor maalesef. Nvidia oyunun çıkmasına 2-3 ay kala gider firmaya alın size şu kadar para oyun benim kartlar da bile bu saçma teknolojilerimle çuvallıyor amd de kan ağlasın alın bakalım paracıkları der. Aynı durum witcherda da olmadı mı? Bundan önce defalarca olmadı mı? Nvidia logosu bulaşan oyun iflah olmuyor maalesef.
Yalnız işin ilginç tarafı Nvidia sponsorlu oyunlarda AMD daha iyi çalışıyor

Yusac

24.6.2015 13:45:58

+1
Nvidia yüklenmeyin sadece asıl Rocksteady e yüklenin adamlar resmen umursamamış bile ne üdüğü berlirsiz bir firmaya koskoca PC versiyonunu vermiş. Sonuç olarak konsollarda olmayan grafik ayarları ile daha düşük FPS. Lütfen ön sipariş yapmayın artık ya resmen ön sipariş çılgınlığı yüzünden adamlar ön siparişlerden parayı götürürüz sonrada 1 yıl içinde patchler ile toparlarız oyunları diye düşünüyorlar. Şu oyunu refund etse herkes keşke de bi silkelense şu adamlar.

neo-life

24.6.2015 13:38:36

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Dovahkiin Körü körüne ön sipariş yapan kitle yüzünden bunlar işte. Yine de geç değil, artık iade/parayı geri alma olayı var. Oyunu Steam'den alanlar bir zahmet 2 dk ayırıp refund yapsın. Müşterilere paralarını iade etmek zorunda kalmak kadar kötü bir durum olamaz firma için, belki akılları başlarına gelir. Ne uğraşacam yea patch gelince oynarım diyenler de bir daha sorunlu çıkış yapan oyunlar hakkında gelip ağlamasın.
Hocam sen hangi kitleye neden bahsediyorsun söylediğin her şeye imzamı atarım ama burada söylediklerinin seni anlayabileceklerini (herkes için demiyorum tabi) hiç sanmıyorum burada steam de her sitede rocksteady bir sürü olumsuz eleştiri var böyle firmaya bu yakışır mı diyen bir sürü insan var ama bak isteyenle iddia ya girerim rocksteady yarın yeni oyun çıkarsın o söylenenlerin %80 koşa koşa gider oyunu alır. Ön sipariş olayına gelirsek pc de ön sipariş veren adamı anlayamıyorum tabi üst seviye sistemi olanlar için demiyorum daha oyun yapımcısı sistem gereksinimini açıklamadan adam gidiyor ön sipariş veriyor örneğin steam de ubisoftun ac rainbowsix bir sürü ön sipariş veren tanıdığım var adam gtx 560 ekran kartıyla ön sipariş veriyor yapımcı daha çıkmayan oyundan para kazanıyor o oyun çıktığın da senin sistemin de çalışmış çalışmamış umrun da değilki parayı almış sonuçta ama şimdi gelirler ancak eksilerler bunları yazıyoruz diye ne olacak çoğu çoluk çocuk baba parası tatlı geliyor umrunda mı

BSC Misafiri

24.6.2015 12:09:40

+1
eskiden pc portu konsol oyunlari olurdu. artik konsol portu pc oyunlari cikiyor. daha cooook boyle seylerle karsilasiriz.

BSC Misafiri

24.6.2015 12:09:37

0
steam almiştim on siparis vermiştim ama oyun cikinti pismanlik duydum grafik ayarlari adam akilli yok goruntu bulanik fps dususu var bogle bi fırmadan bogle bi oyun beklenmezdi bende geri iade yaptim akillanirlar belki

Ridianod

24.6.2015 11:31:21

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin Körü körüne ön sipariş yapan kitle yüzünden bunlar işte. Yine de geç değil, artık iade/parayı geri alma olayı var. Oyunu Steam'den alanlar bir zahmet 2 dk ayırıp refund yapsın. Müşterilere paralarını iade etmek zorunda kalmak kadar kötü bir durum olamaz firma için, belki akılları başlarına gelir. Ne uğraşacam yea patch gelince oynarım diyenler de bir daha sorunlu çıkış yapan oyunlar hakkında gelip ağlamasın.
refund edilemiyor diyenler var usta..Bu nasıl oluyor anlamadm.Acep listede falan mı görünmüyor bilmiyorum da onuda engellediler diyordu bir çok kullanıcı. Arkadaşlar fixlenmesini falan beklemeyin.Basın refund geçin.Görev verdikleri grup pc için optimize etmeye çalışmamış bile..PC'de görmemiz gereken ayarlar PS dedikleri zımbırtıda çıkıyor.PC'de AO yok,eksik texture lar var.Bu adamlar şimdiye kadar yapamamış şimdi ne yapacaklar ? Yine downgrade yine downgrade. Sahip olduğunuz R9 lar Gtx9xx ler saçma salak görüntü için yorulacak ve ben buna para vereceğim.Refund sistemi düzelecektir,belkide düzelmiştir.Hakettikleri değeri gösterin.Yayımcı firma sanki bu durumu bilmiyormuş gibi davranıyor birde..Gerizekalılar fazla para vermeden iş yapmışlar bariz belli.Madem o kadar güveniyordu oyununa neden diğer oyun yapımcıların yaptığı gibi her bir siteye kod gönderip denettirmedi.PCGamer bariz belli diyor nedenini.Bence de öyle.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Dovahkiin

24.6.2015 11:01:02

+1
Körü körüne ön sipariş yapan kitle yüzünden bunlar işte. Yine de geç değil, artık iade/parayı geri alma olayı var. Oyunu Steam'den alanlar bir zahmet 2 dk ayırıp refund yapsın. Müşterilere paralarını iade etmek zorunda kalmak kadar kötü bir durum olamaz firma için, belki akılları başlarına gelir. Ne uğraşacam yea patch gelince oynarım diyenler de bir daha sorunlu çıkış yapan oyunlar hakkında gelip ağlamasın.

xb-treck

24.6.2015 10:09:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: c N w r Oyunun 28 gb'ı inmişti. Fakat bir anda %0 dan tekrar başladı. Bu durum beni deli etti ve bir yöntemle sadece 5 gb kayıpla dosyaları kurtardım ve indiriyor kaldığı yerden (23 gb dan başlamıştı). Steamapps/downloading klasöründe 208650 isimli klasörde oyunun datası bulunmakta. Bu klasörü başka bir yere taşıdıktan sonra steam üzerinden oyunun verisini bu bilgisayardan sil seçeneği ile silin. Daha sonra steamapps/common klasörü içine Batman Arkham Knight isimli bir klasör açın ve 208650 klasörünün içindeki dosyaları oraya taşıyın. Daha sonra Arkham Knight'ı tekrar indirmeye başlayın. İndirme başlarken oyunun eksik dosyalarını 10 dk kadar tarayıp (büyüklüğüne göre) kaldığı yerden başlayacaktır. Bende %0 dan başladığında 200 mb kadar indirmişti o yüzden sanırım bazı dosyalar diğerlerinin üzerine yazıldı ve 5 gb veri eksildi. Şuanda tekrar 28 gb'ı indi oyunun. Bir sorun çıkmazsa Öğlen 12 gibi inmiş olacak.
bende de öyle oldu neden öyle oldu bilmiyorum %20 lerdeydfi benimkisi sıfırdan başladığını görünce acayip ayar oldum acaba yeni sürümü mi hemen bize kilitlediler oyun hatalı diye artı normalde oyun yüklerken harddiskte ne kadar yüklediyse o kadar gösteriyordu şimdi henüz hepsini yüklememe rağmen oyunun boyutu olan 37.7 gb alan kaplamış steam saçma sapan işler yapıyor cidden

Zarbo257

24.6.2015 10:06:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: SkyTech74 İnşallah düzeltilir sorunlar. Batman Arkham Asylum'u hatırlıyorumda süper optimizasyon vardı PC için umarım sorunlar çözülür gerçi PS 4'e alacağım oyunu.Umarım orada fazla sıkıntı yoktur.
0 Sıkıntı ilk defa bugsız FPS düşmesiz bi oyun oynuyorum PS4 de :D

SkyTech74

24.6.2015 09:52:59

0
İnşallah düzeltilir sorunlar. Batman Arkham Asylum'u hatırlıyorumda süper optimizasyon vardı PC için umarım sorunlar çözülür gerçi PS 4'e alacağım oyunu.Umarım orada fazla sıkıntı yoktur.

Source

24.6.2015 09:02:12

0
Bugün bir aksilik olmazsa oyunu deniycem bakalım sistemim nasıl bir performans verecek.

There goes your life

24.6.2015 07:13:38

-3
PC oyuncuları: 2. sınıf vatandaş lol

c N w r

24.6.2015 05:28:02

+2
Oyunun 28 gb'ı inmişti. Fakat bir anda %0 dan tekrar başladı. Bu durum beni deli etti ve bir yöntemle sadece 5 gb kayıpla dosyaları kurtardım ve indiriyor kaldığı yerden (23 gb dan başlamıştı). Steamapps/downloading klasöründe 208650 isimli klasörde oyunun datası bulunmakta. Bu klasörü başka bir yere taşıdıktan sonra steam üzerinden oyunun verisini bu bilgisayardan sil seçeneği ile silin. Daha sonra steamapps/common klasörü içine Batman Arkham Knight isimli bir klasör açın ve 208650 klasörünün içindeki dosyaları oraya taşıyın. Daha sonra Arkham Knight'ı tekrar indirmeye başlayın. İndirme başlarken oyunun eksik dosyalarını 10 dk kadar tarayıp (büyüklüğüne göre) kaldığı yerden başlayacaktır. Bende %0 dan başladığında 200 mb kadar indirmişti o yüzden sanırım bazı dosyalar diğerlerinin üzerine yazıldı ve 5 gb veri eksildi. Şuanda tekrar 28 gb'ı indi oyunun. Bir sorun çıkmazsa Öğlen 12 gibi inmiş olacak.

nemesis16

24.6.2015 04:48:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: a.memo
quote:

Orjinalden alıntı: gesso Oyunu ikidir Steam'de indirmeye çalışıyorum. Hatta ilk denemem de bir gece bilgisayarı açık bıraktım lakin oyun yarısına yakın indikten sonra silindi ve indirme işlemi yeniden başladı. İkinci denememde yine aynı şey oldu. Bende bir kaç gün beklemeye karar verdim. Ayın birinde indirmeye başlayacağım ve tüm kotamı oyuna yedireceğim ama yine aynı şey olursa diye korkmuyor da değilim.
Aynısı bana da oldu ya. 7 gb inmişti silindi baştan başladı böyle bir saçmalık var mı ya. Durup dururken ne olduysa. İyi sövdüm gece gece.
banada oldu :D 33 gb deyken bir anda bastan basladı :D rocksteady baya s......c.tıı sıvıyor suan

kataaay

24.6.2015 04:42:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: KuvvetMira27 nwidia candır can 353.30 sürümüyle batmana özel güncellemesini yayınlamış :D
nvidia can man değil kardeşim nvidia yüzünden oyun bu hallere düştü zaten not: nvidia kullanıcısıyım.

a.memo

24.6.2015 03:55:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: gesso Oyunu ikidir Steam'de indirmeye çalışıyorum. Hatta ilk denemem de bir gece bilgisayarı açık bıraktım lakin oyun yarısına yakın indikten sonra silindi ve indirme işlemi yeniden başladı. İkinci denememde yine aynı şey oldu. Bende bir kaç gün beklemeye karar verdim. Ayın birinde indirmeye başlayacağım ve tüm kotamı oyuna yedireceğim ama yine aynı şey olursa diye korkmuyor da değilim.
Aynısı bana da oldu ya. 7 gb inmişti silindi baştan başladı böyle bir saçmalık var mı ya. Durup dururken ne olduysa. İyi sövdüm gece gece.

KuvvetMira27

24.6.2015 03:41:48

-2
nwidia candır can 353.30 sürümüyle batmana özel güncellemesini yayınlamış :D

gesso

24.6.2015 03:38:51

0
Oyunu ikidir Steam'de indirmeye çalışıyorum. Hatta ilk denemem de bir gece bilgisayarı açık bıraktım lakin oyun yarısına yakın indikten sonra silindi ve indirme işlemi yeniden başladı. İkinci denememde yine aynı şey oldu. Bende bir kaç gün beklemeye karar verdim. Ayın birinde indirmeye başlayacağım ve tüm kotamı oyuna yedireceğim ama yine aynı şey olursa diye korkmuyor da değilim.

capoeira_GS

24.6.2015 03:37:08

0
oyunun sorunu değil bildiğiniz sorunun oyunu var

Emmet Brown

24.6.2015 02:03:10

0
Umarım en kısa sürede çözerler de doya doya Batman keyfi yaparız.Bu arada guncelleme,fix ile ilgili soylenen bir tarih var mi bilgisi olan biri beni aydinlatabilirse çok sevinirim.

KortX

24.6.2015 01:09:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61

aynen öyle işin özü budur..
BSC sitesinden kaynaklı bir saçmalık. İkinci alıntıyı edit olarak yapınca orada bozuk çıkmış ama normal forumda düzgün gözüküyor. Bu da linki; http://forum.donanimhaber.com/m_107187348/f_//tm.htm#107190629

_GRKM_

24.6.2015 00:46:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: Nevfel Nvidia destekli her oyun aynı şeyi yaşıyor maalesef. Nvidia oyunun çıkmasına 2-3 ay kala gider firmaya alın size şu kadar para oyun benim kartlar da bile bu saçma teknolojilerimle çuvallıyor amd de kan ağlasın alın bakalım paracıkları der. Aynı durum witcherda da olmadı mı? Bundan önce defalarca olmadı mı? Nvidia logosu bulaşan oyun iflah olmuyor maalesef.
aynen öyle işin özü budur..

_GRKM_

24.6.2015 00:45:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: KortX
quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61

Yanlış birşeyse söylediğim adam gibi cevap ver. 2 gülücük atıp saçma sapan altıntı yapma.
öyle bir alıntı yapmışsın ki mesajlar bir birine geçmiş ben ilk mesaj yazan için yapmıştım :D

xb-treck

24.6.2015 00:44:19

0
oyunu hala indiriyorum ve malesef ki bir arkham city etkisi yaratamadı ve Rocksteady konsolların kölesi olduğunu bir nevi bize anlatmış oldu.Pc kullanıcılarını ikinci plana attığını açık ve net bir şekilde görüyoruz.

KortX

24.6.2015 00:34:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61

Yanlış birşeyse söylediğim adam gibi cevap ver. 2 gülücük atıp saçma sapan altıntı yapma.

BSC Misafiri

24.6.2015 00:28:38

+2
2 yıl oldu bu 'Yeni Nesil' tabirinin ne olduğunu oyun firmaları hala anlamadı.Oğlum fazla kasmayın lan uzay çağına geçmedik biraz makyaj yapın yeter.Saçma sapan efektler olmadan,batmobil + güzel bir hikaye sunumuyla yapsaydınız şu oyunu ne var yani.Yine gideri vardı,Batman sonuçta.Bizi Unity ile Assassin's Creed'den nefret ettirdiler sıra Batman'a mi geldi!....

Chris Traeger

24.6.2015 00:27:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: ankara

[spoiler=7512727640]Grafikler ve hatalar nasılsa düzelir ama oyun beşpara etmez emin ol, yıllarca batmanın oynamadığım oyunu kalmadı bir batman fanı olarak şu zamana kadar çıkmış en rezil oyun desem yeridir. Crysis 3 gibi fazla teknolojiye kaçmışlar batmana hiç yakışmamış[/spoiler]
Abi oyun nasil 5 para etmez diyorsun anlamadım gitti. Crysis diyon ne alaka. Her teknoloji kullanan oyun crysis cakmasi mi oluyor?Arkadasim bu Batman. Adamın ne özel gücü var ne baska biseyi.Sadece zirhi,zekasi ve teknolojisi var.Birakta teknolojiyi kullansın.

encuni

24.6.2015 00:16:37

+1
minimum sistem gereksinimlerini 16gb ram i7 gtx 980 yapsınlar kafaları rahatlar

ankara

24.6.2015 00:12:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Valla benim için sıkıntı değil zira daha Witcher bitmedi. Yama beklerim yani ama ne olursa olsun ben ürüne para veriyorsam o ürün çıkışında minimum sorunla gelecek, oynanamaz halde gelmeyecek. Arkanda Warner Bros var Rocksteady, yanında Nvidia var ama bir CD Projekt Red olamadın. Adamlar çiçek gibi oyun çıkardılar PC'ye.
[spoiler=7512727640]Grafikler ve hatalar nasılsa düzelir ama oyun beşpara etmez emin ol, yıllarca batmanın oynamadığım oyunu kalmadı bir batman fanı olarak şu zamana kadar çıkmış en rezil oyun desem yeridir. Crysis 3 gibi fazla teknolojiye kaçmışlar batmana hiç yakışmamış[/spoiler]

ankara

24.6.2015 00:06:21

0
O farklı firmada kesin UBİSOFT'dur. Bu kadar salakca hataları yapan başka firma görmedim

Project Scorpio

23.6.2015 23:39:01

-3
Yine mi PC fiyaskosu

alekg

23.6.2015 23:12:14

+3
Ya arkadaş artık çok sıkıldım böyle şeylerden. Konsol tartışmasından da, gereksiz kilitlerden de, açgözlü firmaların adamakıllı yapımcıları parmaklarında oynatmasından da... Oyun oynamak istiyorum sadece aga bu kadar karışık, sinir bozucu olmaması lazım bu işin.

Wishmaster1905

23.6.2015 23:04:53

+3
Eee oyuncuları tongaya düşürmek diye buna derim işleri güçleri nvidianın yeni donanımlarını sattırmak inşallah satılmaz da hakettiklerini bulurlar neyseki serinin son oyunu iyi yönünden bakacak olursak

neo-life

23.6.2015 22:49:26

+2
Keşke açıklamayı yapan o farklı firmanın ismini de açıklasaymış tabi varsa öyle bir firma kendi salaklığını ben yaptım diyecek hali yok rocksteady nin ne diyecekti oyunu neredeyse 1 yıl ertelememize rağmen para uğruna sizleri nvidia nın dandik teknolojilerine sattık mı diyecekti.Yazıklar olsun başka diyecek bir şey yok gerçekten.

Nevfel

23.6.2015 22:30:28

+3
Nvidia destekli her oyun aynı şeyi yaşıyor maalesef. Nvidia oyunun çıkmasına 2-3 ay kala gider firmaya alın size şu kadar para oyun benim kartlar da bile bu saçma teknolojilerimle çuvallıyor amd de kan ağlasın alın bakalım paracıkları der. Aynı durum witcherda da olmadı mı? Bundan önce defalarca olmadı mı? Nvidia logosu bulaşan oyun iflah olmuyor maalesef.

EmuMaster

23.6.2015 22:23:44

+2
O misafir adı altında yazan ya editör ya ps4 fanboyu yada harbi ergen. Kardeş aklın sıra misafir üyelikten kavga çıkarmaya çalışıyorsun ama yediğin küfürleri duysan pek içerlerdin. Zira burada insanlar madur durumdalar paralarının karşılığını almaya çalışıyorlar. Bu gibi durumlarda eğlenmeni pek tavsiye etmem yarın bir gün aynı duruma sen düşersin.

KuvvetMira27

23.6.2015 22:22:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: nemesis16
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun grafikleri harika, witcher gibi uber downgrade yemedi. Film gibi grafikler efektler var. iyi ki PC'ye 2gblık kartlara göre yapmamışlar yoksa downgrade olurdu. PS4 infamous ss, Batman oynadım şahane grafikler var
Cok mu iyi grafikler Haha witcher downgrade ki hali bile daha güzel gtx 980 de bile beğenmedim grafikleri
Yanlış anlamada 980 nede 2 tane konsol alıyosun bi zahmet grafiklerde full olsun yani :)

Wayward Son

23.6.2015 22:08:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Rocksteady döktürmüş. Müthiş grafikler var, downgrade yok. PS4'lerimizde oynuyoruz. PC'niz yetmiyor diye güzelim oyunu kötülemeyin...
15 yaş detected.

nemesis16

23.6.2015 22:04:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Rocksteady döktürmüş. Müthiş grafikler var, downgrade yok. PS4'lerimizde oynuyoruz. PC'niz yetmiyor diye güzelim oyunu kötülemeyin...
Pc im de 60 fps alıyorum noob sen 30 fps ile başarılar

nemesis16

23.6.2015 22:02:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun grafikleri harika, witcher gibi uber downgrade yemedi. Film gibi grafikler efektler var. iyi ki PC'ye 2gblık kartlara göre yapmamışlar yoksa downgrade olurdu. PS4 infamous ss, Batman oynadım şahane grafikler var
Cok mu iyi grafikler Haha witcher downgrade ki hali bile daha güzel gtx 980 de bile beğenmedim grafikleri

barisarialp

23.6.2015 21:47:04

-1
Downgrade is coming

freshmind

23.6.2015 21:42:02

+1
"Dış pc geliştirme ortağı"

BSC Misafiri

23.6.2015 21:38:50

-3
Bu oyunun grafikleri harika, witcher gibi uber downgrade yemedi. Film gibi grafikler efektler var. iyi ki PC'ye 2gblık kartlara göre yapmamışlar yoksa downgrade olurdu. PS4 infamous ss, Batman oynadım şahane grafikler var

BSC Misafiri

23.6.2015 21:38:48

-3
ne olacak downgrade yiyecek oyun? sonra fps düzeldi diye sevincez. emeği geçen herkese çok pis sövüyorum şu an . böyle bir rezillik olamaz.

BSC Misafiri

23.6.2015 21:38:13

0
Rocksteady döktürmüş. Müthiş grafikler var, downgrade yok. PS4'lerimizde oynuyoruz. PC'niz yetmiyor diye güzelim oyunu kötülemeyin...

BSC Misafiri

23.6.2015 21:36:55

0
Maalesef günümüz oyun sektörünün sorunu, ne kadar büyük olursa oyun o kadar çok sorun çıkabilir. Buna benzer sorunu olan oyun ileride daha çok çıkacak, ben o yüzden bu oyunun goty versiyonunu bekleyeceğim en rahat o zaman oluyor en az hatayla oynuyorsun o zaman hiç olmazsa :)

michael01

23.6.2015 21:29:11

0
steamde oyunu 2 saatten az oynayan varsa iade etsin.Oyun düzelince yeniden aslın.Firma iadeler sonrası akıllanıp daha hızlı çözüm bulur

emrahcey

23.6.2015 21:20:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: safüzyon Geri iade yapın güncelleme bekliyeceğiniz birde adam gibi çıkarsınlar geri iade sistemi ile akıllanırlar belki.
Hemde bu arada güzel indirimde yaparlar daha iyi fiyata satın almış oluruz. AC:Unity'de gelen tepkilerin ardından 30$'a Amazon'dan satın almıştım.

silverygt

23.6.2015 21:10:33

+2
Steam de cok ciddi olumsuz donusler alinmis. Bakalim insallah kisa surede cozerler.

GT_55

23.6.2015 21:05:04

0
Batman Arkham Knight is being "reported" to run at 900p on Xbox One, 1080p on PS4. News of Rocksteady aiming for parity are untrue

_GRKM_

23.6.2015 20:56:23

-2
quote:

Orjinalden alıntı: KortX

Hocam onun yapımcı olduğu kanaatine nereden vardınız ki? İnternet ortamında kimlik çok rahat bir şekilde gizlenebilir. Yani adını Ryan Moore yapması onun o kişi olduğunu göstermez ki..

_GRKM_

23.6.2015 20:52:56

0
rezalet bir durum..ps4 ve xbox da sorun yok ama pc de dökülüyor oyun..

nemesis16

23.6.2015 20:19:01

-2
quote:

Orjinalden alıntı: Fuusrodah PC de oyunu rahat ve sorunsuz oynayan var mı? Varsa hangi ekran kartı, işlemci ram ile ve hangi ayarlarda oynuyor
Gtx 780 ti i7 4790k 16 gb ram nvdia ayarlar kapalı sabit 60 stutter oluyo 45 düşüp 1 anda çıkıyor. Aynısı gtx 980 i74790k lada denedik sabit 60 45 düşüp 1 anda çıkıyor nvdia ayarlar kapalı

nemesis16

23.6.2015 20:13:03

-2
Sorun yaşayanlar nvdia ayarlarını kapasın

nemesis16

23.6.2015 20:10:05

-1
Beyler gtx 980 ile i7 4790k ile nvdia ayarlar kapalı sabit 60 fps alıyor ama stutter oluyor 45 düşüp 1 anda çıkıyor nvdia ayarlarının hiç biri açık deil rezillikden başka bişi deil

EnergyHill

23.6.2015 19:52:16

0
Konsolda 30fpsde rahat çalışan oyun minimum 7950 pc için tebrik ediyorum.[simage]Konsolda 30fpsde rahat çalışan oyun minimum 7950 pc için tebrik ediyorum[/simage]

safüzyon

23.6.2015 19:48:19

+1
Geri iade yapın güncelleme bekliyeceğiniz birde adam gibi çıkarsınlar geri iade sistemi ile akıllanırlar belki.

KortX

23.6.2015 19:45:28

0
[quote]Orjinalden alıntı: GiveitFive Böylece Rocksteady'nin konsollara verdiği önemin PC'den daha fazla olduğu anlaşıldı. PS4 sürümünde gram sıkıntı yok çünkü. FPS'de gram düşme yaşamadım.[/quote] İşin ilginç tarafı PS4'te kullanılan ekran kartı 7850 iken, pc tarafında 7950 kartını minimum olarak değiştirmeleri.. Rocksteady ne denli rezil bir firma olduğunu kanıtlamış oldu. [quote]Orijinalden alıntı: Wayward Son PC portunu yalnızca 12 kişilik bir stüdyo yapmış. Olayın ne derece facia olduğu buradan belli. Ayrıca bir Warner Bros yöneticisi, şikayet eden oyuncular için "ağlak bebeler" minvalinde bir ifade kullanmış. Mal.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Not: Beyler boşluk bırakınca yorumlarda sıkıntı oluyor, boşluğu tanımıyor. Bilginize. [/quote] Hocam onun yapımcı olduğu kanaatine nereden vardınız ki? İnternet ortamında kimlik çok rahat bir şekilde gizlenebilir. Yani adını Ryan Moore yapması onun o kişi olduğunu göstermez ki..

kataaay

23.6.2015 19:40:32

0
Oyunu g2a'dan değilde steam'den alsaydım direk iade edecektim.

Megathrone26

23.6.2015 19:38:46

0
ah rocksteady düzgün olan nadir firmalardan biriydin sen de mi gittin noldu sana :(

Un4Given-

23.6.2015 19:32:14

0
Henüz deneme fırsatım olmadı ama internette gördüğüm kadarıyla sorun sadece amd kartlarda değil genel olarak optimizasyon özürlü bir oyun olmuş. Tabi deneyen arkadaşlar hangi kartla kaç fps aldılar yazarlarsa oyunu alacaklar içinde iyi olur.

Fuusrodah

23.6.2015 19:22:25

-1
PC de oyunu rahat ve sorunsuz oynayan var mı? Varsa hangi ekran kartı, işlemci ram ile ve hangi ayarlarda oynuyor

Dürüstİnsan

23.6.2015 19:21:26

+1
Oyunun PC'de satacağı varsada yeteri kadar satmaz. Bide oldukça ilgileniyoruz diyorlar. Ulan bunca yıldır ne halt yiyorsunuz. PC'ye çıkan çoğu oyunda sorun oluyor ama bu kadar sorunla çıkan oyun yoktur heralde.

gopgop

23.6.2015 19:08:57

+2
bir şeylerin ters gittiği çıkışına 24 saat kala ön yüklemeyi açarak belli etmişlerdi zaten ancak böyle bir şey beklemiyordum gerçi ben sorunsuz oynuyorum oyunuda beğendim ama insanlar bu kadar isyan ediyorsa bir şeyler terstir. pc sürümünü erteleyelim, ertelemeyelim kavgası verdiler bir süre, ardından çıkaralım zaten alan aldı satan sattı ön siparişlerde iptal olmasın biz güncellemelerle toplarız bunu dediler gibi bir izlenim oluştu bende

Wayward Son

23.6.2015 18:53:36

+5
PC portunu yalnızca 12 kişilik bir stüdyo yapmış. Olayın ne derece facia olduğu buradan belli. Ayrıca bir Warner Bros yöneticisi, şikayet eden oyuncular için "ağlak bebeler" minvalinde bir ifade kullanmış. Mal.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Not: Beyler boşluk bırakınca yorumlarda sıkıntı oluyor, boşluğu tanımıyor. Bilginize.

hayko1010

23.6.2015 18:46:36

0
Keşke bunu daha önce söyleselerdi de bizde Rc güvenip kaç ay önce Steam den ön sipariş vermezdik. performans sorunları yetmezmiş gibi bir çok ayar otomatik geliyor texture normal ayarlarda grafikler kötü, net olmayan, detaysız kaplamalar var berbat bir durumda şuan. ps4 videolarında bile daha güzel grafikler canlı net

StativeDread

23.6.2015 18:38:46

+7
Böylece Rocksteady'nin konsollara verdiği önemin PC'den daha fazla olduğu anlaşıldı. PS4 sürümünde gram sıkıntı yok çünkü. FPS'de gram düşme yaşamadım.

Wayward Son

23.6.2015 18:32:09

+1
Valla benim için sıkıntı değil zira daha Witcher bitmedi. Yama beklerim yani ama ne olursa olsun ben ürüne para veriyorsam o ürün çıkışında minimum sorunla gelecek, oynanamaz halde gelmeyecek. Arkanda Warner Bros var Rocksteady, yanında Nvidia var ama bir CD Projekt Red olamadın. Adamlar çiçek gibi oyun çıkardılar PC'ye.

weNM

23.6.2015 18:31:19

+3
Oyun portlarını başka bir firmaya yaptırtmak hatalı bir şey değil. Önemli olan kime yaptırtığın, Iron Galaxy Studios böylesine büyük bir oyunun portunu yapamayacak kadar deneyimsiz. Sorun asıl buradan kaynaklanıyor, şimdi ise rocksteady bütün her şeyi kendi düzeltmeye çalışacak.

BSC Misafiri

23.6.2015 18:24:01

0
bunu çıkıştan önce yapmalıydınız sonra değil akıllı ol son batman diye sallamayın oyunu

Raerion

23.6.2015 18:22:25

+1
PC portunu başka firmaya yaptırmışlar olay bu. 9 ay erteleyip hala düzeltememişlerse şimdi nasıl düzeltecekler? En azından bir özür dilesinler.

There goes your life

23.6.2015 18:21:23

0
Pc portunu ayrı bir firma yapıyormuş tıpkı mortal kombatta olduğu gibi

a.memo

23.6.2015 18:16:57

+7
Hacut sabırlı olalım olmasına da sen kaç senedir bu oyunu geliştiriyorsun hatta erteledin kaç kere. Şimdi o kadar sürede yapamadığın optimizasyonu bu kadar kısa sürede üç beş güncrllemeyle nasıl yapacaksın. Hadi yaptın diyelim yapılabiliyor da bu kadar sürede oyun çıkmadan geliştirme süresi bitmeden neden yapmadın da oyunun çıkışında güzel güzel oynayalım mağdur olmayalım. Kendi güvenilirliğini düşürdüler başka birşey değil yani. Son oyunumuz falan dediniz insan son oyununa dört kolla sarılır en ufak hataya yer vermemeye çalışır. Neyse aldık iniyor insin bakalım ne alemde ama sanmıyorum ki oynayabileyim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız