Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

‘Ready or Not’ SWAT Serisinden Esinlenen Yeni Bir Taktiksel Nişancı Oyunu

Geliştirici VOID Interactive, Ready or Not için sekiz dakika uzunluğunda bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Ready or Not, SWAT serisinden esinlenen yeni bir gerçekçi taktiksel nişancı oyunu. Oyunda oyuncular SWAT operatörlerinin rolünü üstlenerek git gide daha da dengesiz bir hale gelen Amerikan şehrinde suç ve hükümetin yolsuzluğuyla mücadele ediyor. Silahlar ve taktiksellik kısmının yeterince gerçekçi olması için geliştiriciler gerçek SWAT operatörlerinin desteğini de almış.
 
Oyun VOID Interactive'in resmi websitesi üzerinde ön siparişe açıldı. Standart sürüm $39.99 ve 2020 Haziran'da düzenlenecek betaya erişim imkanı sunuyor. Supporter Edition ise $119.99 ve hem alfa hem de betaya erişim, ilk genişleme paketi için %25 indirim, FBI Hostage Rescue Team paketi (karakter ve silah kaplamaları) ve fare altığı (tükendi) içeriyor.
 
Ready or Not'ın 2020 yılının dördüncü çeyreğinde Windows PC için çıkış yapması planlanıyor.
 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer Ready or Not aksiyon macera bağımsız şiddet vahşet Swat oyun
2D Aksiyon RPG Niffelheim PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Doom: Annihilation Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Asker|TQ|

6.2.2020 02:14:32

0
Swat 4 üzerine daha henüz oyun gelmedi. 12 sene online oynanan çok oyun yok. Ready or not swat 4 den daha çok oyuncu çekecek. serverler dolup taşacak.

BSC Misafiri

13.3.2019 13:46:31

0
Animasyonlar downgrade yemiş. Silah sesleri ilk gösterilen videolar da daha iyiydi. Onun dışında indie bir yapımcıya göre gayet kaliteli oyun. AAA kalitesine çok yakın. Ayrıca 1.5 yıl var çıkmasına. Gelişecek, değişiklikler olacak öyle yada böyle. Multiplayer da R6 ya benzeyen bir yapı olacaktır kesin. Daha gelişmişi diyelim. Single mod da pek bir beklentim yok.

Winter Is Coming

13.3.2019 01:11:10

+1
ben bu oyunu yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum trailerden gördüğüm kadarıyla ortalama bir single oyun gelir fakat multi olarak aşırı vasat olacak. trailer çıkana kadar 120 usdye oyunu almaya razıydım. traileri gördüm üstüne dalga gecer gibi %25 indirimi görünce bastım eksiyi. bir de ilk 1k ya mousepad göndereceklermiş :) r6 havasında multi bir oyun bekleyen hiç beklemesin. kimse çıkmasına daha 2 yıl var demesin, 2 yıldan beridir takip ediyorum bir arpa boyu kadar yol almamış. swat 4 oynayın daha iyi paranız cebinizde kalır hem. üsteki arkadaş da youtube deki yorumu araklamış, azcık özgün olun bari

Watton1

12.3.2019 20:23:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: chicken noodle ready or not here i cum edition.
komikmi

Guest-CBF2C2786

12.3.2019 18:27:39

+1
ready or not here i cum edition.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ready or Not
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız