Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 Konsolları için Yeni Yazılım Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Güncelleme içerisinde 1440p HDMI video çıkış desteği, oyun listeleri (gamelist), yeni sosyal özellikler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Yeni güncelleme, 1440p HDMI video çıkış desteğini, oyun listeleri gibi çok talep edilen birkaç özelliğin yanı sıra bir grup üyesinden Ekran Paylaşımı isteme, yeni arkadaşların profillerini kolayca görüntüleme ve daha kolay bildirim alma gibi sosyal yenilikleri konsol kullanıcılarına getiriyor. Ayrıca bu güncelleme sayesinde bir parti sohbetinden bir arkadaşınızın oyununa daha hızlı katılım sağlayabilirsiniz. 
 
Bunlara ek olarak artık aynı ekranda 3D ses ve stereo sesi karşılaştırabilir ve devam eden Etkinliklere daha kolay erişebilirsiniz.
 
Diğer bir yenilik ise YouTube'da Sesli Komut aracılığıyla içerik arama özelliği. Oyun oynarken veya diğer durumlarda PlayStation 5 konsolunuza yakın bir yerden "Hey PlayStation, find [keyword] on YouTube - Hey PlayStation, YouTube'da [anahtar kelime] bul - ara" diyebilirsiniz. Bu cümlelerin ardından YouTube uygulaması açılacak ve ilgili arama sonuçları karşınıza çıkacak. 
 
Daha fazla detay için blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Mağaza Yönetim Oyunu Potionomics 17 Ekim'de Çıkıyor Gungrave G.O.R.E Xbox Game Pass'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emin-hawk

9.9.2022 16:59:21

0
Sony önce baz istasyonu yakınında conroller çalışmama sorunu çözsün önce. Millet kol bozuk diye teknik servis aşındırıyor.

emin-hawk

9.9.2022 16:56:17

0
Rty

BSC Misafiri

8.9.2022 19:04:12

+1
Sony yine pes dedirttin bari anlamıyorsan bu yazılim olayını bilenlere yaptir adan akıllı servisin bile yok donanim dersen eh işte tasarım berbat takoz=ps5

BSC Misafiri

8.9.2022 10:49:57

0
Sony ne adam gibi yazılım nede adam gibi donanım sundu..Her zaman daha düşük donanımı layık gördü PS kullanıcılarına, PS2-PS3-PS4 Pro-PS5 hepsi rakibi olan konsollardan gerideydi..O baştaki mühendis kimse onu var yaa...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız