Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mousesports'un Yeni Oyuncusu Bymas, HLTV'ye Açıklamalarda Bulundu

 
     Alman elektronik spor organizasyonu mousesports'un Counter Strike: Global Offensive takımına transfer ettiği yeni oyuncusu Aurimas "Bymas" Pipiras, HLTV'ye açıklamalarda bulundu.
 
     Litvanyalı CS:GO oyuncusu ilk olarak Olofmeister'ın yerine FaZe Clan'da oynama şansı elde ederek kendini göstermişti. Bu süreçte FaZe Clan hakkında açıklamalarda bulunan Bymas; "Bence pozisyonlarımda ve rollerimde iyi performans gösterdim ancak stresli olduğum ve bazı aptalca hatalar yaptığım anlar oldu. Sanırım benim için en büyük zorluk stresle, baskıyla başa çıkmak ve Lurker rolünü üstlenmekti. Bu, CS takımında sahip olmadığım bir deneyim ve iyi bir rotasyon anlayışı gerektiren bir rol." dedi. Öte yandan Bymas'ın FaZe Clan yer aldığı zamanda en çok coldzera'nın ona yardımcı olduğunu söyledi. 
 
     Mousesports'a 6. oyuncu olarak transfer edilen Bymas'ın Özgür "woxic" Eker'in kadro dışı bırakılmasıyla ana kadroya yer alacak olması sonrasında nasıl bir oyun stili izleyeceği merak konusuydu. Bymas bu konu hakkında: "Karrigan'ın şu andaki hedefi bana boş alan ve sevdiğim pozisyonlarda oynamama izin vererek beni mümkün olduğunca rahat ettirmek. Entry Fragger olacağım ve Karrigan çok iyi bir Entry Fragger olabileceğime inanıyor. Rollerini aldığım FaZe'den farklı olarak Mouz'da daha özgürce, istediğim gibi oynayacağım." dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
EA Play Steam Fiyatları Arttı Dünyaca Ünlü Rap Sanatçısı Post Malone Elektronik Spora Giriş Yaptı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız