Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ken Levine Oyun Dünyasına Nasıl Girdi?

Ken Levine eminiz daha çok sayıda önemli projeye imza atacaktır
     Bioshock gibi oldukça başarılı bir oyunla karşımıza çıkan Irrational Games'in başkanı Ken Levine şu sıralar Bioshok: Infinite'i hazırlıyor. Yayınlanan videolar ve bilgilere baktığımızda tıpkı ilk yapım gibi bizi harika bir oyunun beklediğini düşünüyoruz.
 
     Peki ünlü tasarımcı oyun geliştirme işine nasıl girmiş? Levine'in açıklamalarına bakarsak bu biraz da şans eser olmuş. Senaryo yazımı, bilgisayar danışmanlığı ve grafik tasarım gibi farklı alanlarda birkaç başarısız denemesi olan Levine, bir gün NextGen adlı bir oyun dergisini okurken Looking Glass adlı bir oyun firmasının iş ilanını görüyor. "Oyun tasarımcısı" ilanını gören Levine şansını bu alanda denemek için başvuru yapıyor ve işe alınıyor.
 
   İşin ilgiç yanı ne o dergi, ne de geliştirici firma bugün yok. Buna rağmen Ken Levine oyun dünyasının en önemli tasarımcılarından birisi oldu. Bioshock: Infinite ile de bu ününü devam ettireceği konusunda pek şüphemiz yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Gamespot'tan Zelda'ya Şok Puan F1 2011'in Vita Sürümüne Ait Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

avatar78

16.11.2011 21:24:29

0
Ken Levine, gördüğüm zeki adamlardan birisidir benim için. Bioshock'u oynadıktan sonra uzun süre o dünyaya hapsoldum. Nasıl bir hayal gücü? Nasıl bir takım çalışmasıyla hazırlanmış o oyun 2006'da? Irrational Games'in sitesinde Infinite'in ses kayıt denemeleri var, onları izlemenizi tavsiye ederim. Levine, her şeyi özenle seçip en iyisini yapıyor. Onun gibi biri olmak isterdim, hala da istiyorum. Nasıl bir hayal gücü kurduğunu anlamak gerçekten zor. Ve, oyununu üstünde duruyor. Sanki bir roman yazmış ya da film çekmiş gibi, serisinin devamını kendi istiyor.

BSC Misafiri

16.11.2011 15:04:31

0
ken levine akar ...

clubberkay

16.11.2011 14:48:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun kojima nın yaptıgı reklam yanında bir hiç kalır ..genellıkle oyunlarında ne olacagı ustune konuşuyordu ..onlar reklamdanm sayılmaz

stun

16.11.2011 13:28:42

0
kojima nın yaptıgı reklam yanında bir hiç kalır ..genellıkle oyunlarında ne olacagı ustune konuşuyordu ..onlar reklamdanm sayılmaz

BSC Misafiri

16.11.2011 13:18:07

0
iyide bu adam niye sürekli gündeme geliyo kendi reklamını yapıyo falan anlamış deilim.

stun

16.11.2011 12:57:42

0
harbiden şans ... '' ne dergi nede geliştirici firma bugun yok ama .. adamın gideri var :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız