Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Job Simulator Satışları Bir Milyonu Aştı

 
Owlchemy Labs, sanal gerçeklik simülasyon oyunu Job Simulator'ın bir milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu.

Job Simulator ilk olarak Nisan 2016'da PC ve Ocak 2017'de PlayStation 4 için çıkmıştı. Şu anda PC'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality; PlayStation 4'te PlayStation VR sanal gerçeklik cihazları üzerinde ulaşılabilir durumda.

Robotların tüm iş gücünü devraldığı bir dünyada geçen Job Simulator'da oyuncular aşçı, ofis çalışanı, market kasiyeri ve diğer çeşitli meslekleri artıları ve eksileriyle deneyim etme şansı buluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak owlchemylabs Job Simulator PS VR PlayStation VR Virtual Reality Project Morpheus PlayStation 4 PlayStation Experience eğlence bağımsız
Wolfenstein: Youngblood'ın Yeni Güncellemesi RTX ve DLSS Desteği Ekliyor Nintendo Switch Geçtiğimiz Yıl Fransa'da En Çok Satan Konsol Olmayı Başardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redoracle

11.1.2020 19:48:44

0
Bizde bunun gerçeği var zaten mühendis garsonluk yapıyor,sanatkar komilik yapıyor,radyo televizyoncu cafede gene paspas atıyor vs,inanmayanlar açsın alanında iş bulamayanları izlesin.

BSC Misafiri

10.1.2020 19:04:40

0
İşsiz insan çok demek ki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Job Simulator
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız