Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Flashpoint 2 CS:GO Turnuvası Tamamlandı!

 
     B Site Inc. ve FACEIT tarafından ikincisi organize edilen Flashpoint 2, Counter Strike: Global Offensive turnuvası tamamlandı. 1 milyon Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvanın şampiyonu Virtus.pro oldu.
 
Virtus.pro büyük finalde OG takımını 2-1 mağlup etti. Virtus.pro ödül havuzundan 500.000 Dolar pay aldı.
 
 
 
     1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada, dünyaca ünlü 12 CS:GO takımı, 3 gruba ayrıldı. Grup aşamasında en iyi 2 takım Playoff etabına yükseldi. Üst turda yer alan Virtus.pro, MAD Lions, BIG ve fnatic takımını 2-1 mağlup ederek büyük finale yükselen ilk takım oldu. Alt turda yer alan OG ise Dignitas, BIG ve MIBR'ı 2-0 mağlup ederek alt tura düşen fnatic ile karşı karşıya geldi. Alt tur finalinde OG, fnatic karşısında 2-0 galibiyet elde ederek büyük finalde Virtus.pro'nun rakibi oldu. Virtus.pro - OG, büyük finalinde Mirage, Train ve Inferno haritaları oynandı. Mirage: 10-16 OG, Train: 16-9 ve Inferno: 16-12 Virtus.pro galibiyetiyle sonuçlandı. Virtus.pro turnuvanın şampiyonu oldu.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Cyberpunk 2077 PC Performans Testleri (Güncelleme) Cyberpunk 2077 Kaç Saat Sürüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız