Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Remake için Yeni Satış Rekoru: 7 Milyon!

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan Final Fantasy VII oyununun yeniden yapım yani Remake sürümü için yeni satış rakamı açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun dünya çapında yedi milyon adetten fazla sattı. 
 
Japon rol yapma deneyimi sunuyor
 
 
 
Japon rol yapma aksiyon deneyimini sunan Final Fantasy VII Remake dünya çapında 10 Nisan'da PlayStation 4 için ardından Final Fantasy VII Remake Intergrade adıyla 10 Haziran 2021'de PlayStation 5 için çıkış yaptı. Tarihler 16 Aralık 2021'i gösterdiğinde ise Epic Games Store üzerinden PC için ve son olarak 17 Haziran 2022'de Steam platformuna geldi.
 
Final Fantasy VII Remake, 1997'de yayınlanan FFinal Fantasy VII oyununun, orijinal ana geliştiricilerin rehberliğinde yenilenmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular tarafından çok sevilen bir yeniden yapım sürümü olan remake şu anda 7 milyon satış sayısıyla zirve yapıyor. 
 
Peki siz oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE
PUBG Nations Cup 2023 Başlıyor! Avatar: Frontiers of Pandora için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız