Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA Ultimate Team Hacklendi mi?

Konu ile ilgili açıklama bekleniyor.

     Hackerlar da artık oyun sektörünün sık sık karşımıza çıkan unsurlarından biri haline geldi. hele ki geçtiğimiz dönemlerde bazı firmaların bu konuda başları bir hayli ağrıdı. Tabi bu denli büyük çaplı durumlar dışında bazı oyunların içeriklerinin de hacklendiğini görebiliyoruz. İşte bu oyunlara FIFA serisi de eklenmiş olabilir.
 
     Henüz resmi bir açıklama olmasa da FIFA'nın en önemli özelliklerinden biri olan Ultimate Team'in hacklendiği belirtiliyor. Gelen bilgilere göre oyunun bu modunu oynayan bazı oyuncular hiçbir çaba sarfetmeden MS puanı ile futbolcu kartı alıyor veya oyundaki Coin sistemi sayesinde çok daha avantajlı duruma geçiyorlar.
 
     İşin asıl can sıkan noktası ise futbolcu kartlarında ortaya çıkıyor. Oyunun bu modunu oynayan FIFA 12 sahipleri Twitter hesapları sayesinde şikayetlerini dile getirmiş. Ortak olan nokta ise futbolcularının (kartların) çalınmış olduğu. Yani oyunu hackleyen kişiler diğer oyuncuların kartlarını çalarak kendi takımlarını sıralıyor olabilir.
 
     Bu karamsar haberden sonra seri ile ilgili başka bir habere geçelim. FIFA 12 ve EA Sports'un bir diğer başarılı oyunu NHL 12'yi ele alan USA Today, her iki oyunun da çıtayı yükselttiğinden ve takipçilerini hayal kırıklığına uğratmadıklarından bahsetmiş. Satış rakamlarına bakacak olur isek haksız da sayılmazlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak product-reviews EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC iphone PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
Gran Turismo 5'in İlk DLC'si Gözüktü Bu Star Wars Temalı Kasa Modu Görülmeye Değer
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

11.10.2011 17:40:44

0
Guzel moddu, 11'de oynuyordum. Bu sene Tac. Def. sacmalıgı yuzunden FİFA da oynayamıyoruz, iyi olmuş EA'e. Zaten FM 4'e Porsche lisanslarını da vermedi aşagılık şirket.

BSC Misafiri

11.10.2011 15:52:13

0
Senmisin PES e kafa tutan japonlar saldırmıştır :D

ULTRA SUPER GOALKEEPER

11.10.2011 15:02:45

0
İnşallah öyle bir şey yoktur.

Crynet

11.10.2011 13:01:00

0
Olabilir Olamıcak Bişi Değil :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız