Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack Open Summer 2020 Avrupa Turnuvası Tamamlandı

 
     8 takımın 90.000 Dolar ödül havuzunda çevrimiçi olarak mücadele ettiği DreamHack Open Summer 2020 Avrupa, Counter Strike: Global Offensive turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Alman BIG takımı oldu. BIG, büyük finalde Heroic takımını 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı ve 35.000 dolar para ödülünün sahibi oldu.
 
     8 Ağustos tarihinde başlayan turnuvanın A grubunda; BIG, Heroic, Endpoint, MAD Lions, B grubunda; Complexity, OG, forZe, Spirit yer aldı. Her takımın toplam 2 karşılaşma yaptığı grup aşaması sonucunda; BIG ve Complexity gruplarını lider olarak, Heroic ve OG ise gruplarını ikinci olarak tamamlayarak Playoff aşamasına yükseldiler. Endpoint, MAD Lions, forZe ve Spirit ise turnuvadan elendi.
 
     Playoff'larda B grubunun lideri Complexity, A grubu ikincisi Heroic takımıyla, A grubunun lideri BIG ise B grubunun ikincisi OG takımıyla eşleşti. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda Complexity ve BIG, rakiplerini 2-1 yenerek büyük finale yükseldiler.
 
     Büyük finalde Overpass ve Inferno haritaları oynandı. Overpass haritası 16-11, Inferno haritası 16-12 toplamda 2-0 BIG galibiyetiyle sonuçlandı. Karşılaşmanın MVP oyuncusu BIG takımından  İsmailcan "XANTARES" Dörtkardeş seçildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Rainbow Six Siege: Shadow Legacy Operasyonu Tanıtıldı Dragon Ball FighterZ DLC Karakteri Master Roshi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız